Gratuit, la Free Amely! Campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân

Luna aprilie aduce în atenția lugojenilor o nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân din municipiu sau împrejurimi.
Campania este programată pentru zilele de 23-24-25 aprilie, în intervalul orar 10-19, la Adăpostul de câini al Asociației Free Amely 2007, situat între satele Tapia și Măguri. Echipa medicală va fi condusă de Dr. Maria Magyar, iar sponsor al acțiunii este Asociația Strassenhunde-Rumänien-in-Not e.V. Programările se pot face la numerele de telefon 0731/973866 sau 0726/692964. Acțiunea se va desfășura cu respectarea normelor impuse de pandemia de coronavirus.

În ziua cu programarea pentru sterilizare/castrare nu trebuie să li se dea mâncare câinilor și pisicilor care vor fi aduse la operat. Câinii și pisicile care se pot castra, femele și masculi, trebuie să aibă vârsta de cel puțin 6 luni. Femelele care au fătat deja, trebuie să aibă cel puțin 8 săptămâni de la fătare, femelele împerecheate deja se pot steriliza.

Conform legii, în România este obligatorie castrarea câinilor, excepție făcând doar câinii cu valoare chinologică.

Articolul Gratuit, la Free Amely! Campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*