Gratuite! Ore de engleză pentru elevii care se înscriu la ”Anișoara Odeanu”

Peisajul învățământului gimnazial lugojean va deveni mai bogat în anul școlar viitor. Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu” vine în întâmpinarea elevilor care doresc să se înscrie în clasa a V-a cu un nou profil de studiu.




Este vorba despre clasa a V-a Intensiv Engleză, iar pentru a sprijini elevii care doresc să învețe la perfecție această limbă străină, școala organizează ore de pregătire gratuite în fiecare joi, de la ora 17.

Lecțiile au loc online, iar înscrierile se efectuează la secretariatul Școlii Gimnaziale ”Anișoara Odeanu”, de luni până vineri, în intervalul orar 8-15, unde pot fi obținute informații suplimentare.

Pentru anul școlar viitor, Școala Gimnazială ”Anișoara Odeanu” are în planul de școlarizare la nivelul clasei a V-a o clasă cu predare în limba română (26 locuri), o clasă cu predare în limba germană (19 locuri) și o clasă cu profil Intensiv Engleză (26 locuri). La Școala Gimnazială Nr. 1, unitate de învățământ structură, sunt disponibile 15 locuri la clasa a V-a cu predare în limba română.

Articolul Gratuite! Ore de engleză pentru elevii care se înscriu la ”Anișoara Odeanu” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*