Grozavu: „Am reușit să marcăm, ceea ce a făcut mai facilă repriza secundă. Nu vrem să ne mulțumim doar cu atât!”

Leo Grozavu a câștigat fără drept de apel primul său duel cu Laszlo Balint sau, mai bine spus, Sepsi nu a avut probleme cu o echipă UTA, aflată, poate, la cea mai slabă prestație din turul campionatului. De la înălțimea locului 4, covăsnenii au părut mereu la controlul meciului, chiar dacă arădenii au avut, la rândul lor, ocazii de gol la 1-0 și 2-0.

Ca și în deplasarea de la București, cu FCSB, „roș-albii” de pe Mureș au aruncat prospul pe final și au luat trei de la Sepsi. „În primul rând, este o victorie meritată, cred eu. Este băieților în primul rând, au muncit foarte mult, au luptat foarte mult. Am întâlnit o echipă despre care știam că pe terenurile adverse își vinde scump pielea, o echipă bine organizată. Am reușit până la urmă să marcăm, ceea ce a făcut după aia mai facilă repriza a doua”, a precizat Leo Grozavu la finele disputei cu „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc.

Tehnicianul lui Sepsi s-a agitat destul de mult pe margine până ce echipa sa nu a marcat și golurile siguranței. „Niciodată nu ne mulțumim, adică să ne retragem după ce am marcat un gol după aia să ne retragem și să apărăm acel rezultat. Noi încercăm să jucăm în continuare pe atac, să ținem echipa sus. Dar totul e posibil cu efort mare din partea băieților, cu voință, cu determinare, altfel degeaba vrem noi, de pe margine, dacă nu putem. Avem alt aplomb înainte de meciul cu FCSB, dar în același timp trebuie să rămânem echilibrați. Întâlnim o echipă foarte bună, foarte valoroasă și va trebui să facem mult mai mult decât am făcut până în momentul de față ca să putem să obținem și la FCSB ceva”, a mai punctat Grozavu.

După succesul de azi, Sepsi e sigură de prezența sa pe loc de play-off în Liga 1 cel puțin până la anul. „Suntem mulțumiți pentru că am făcut o primă parte a campionatului bună, deși mai este un joc în fața noastră. Sigur, vom trage linie, vom vedea ce putem face pentru ca în retur să rămânem pe aceleași coordonate. Campionatul încă este foarte lung, sunt foarte multe puncte puse în joc. Nu vrem să ne mulțumim doar cu atât. Am spus, cu toții ne dorim să ajungem în play-off, doar ca noi sunt și alții. Vor fi foarte multe jocuri la un interval foarte foarte scurt de timp unul de altul. Să sperăm că ne mai lasă în pace acest coronavirus, sunt foarte multe lucruri care vor fi trebui foarte bine gestionate ca să putem avea și o primăvara reușită”, a încheiat Leontin Grozavu.

În acest moment, Sepsi este a patra forță a Ligii 1 cu 26 de puncte acumulate, uitându-se mai degrabă deasupra sa decât spre echipele ce i-ar putea amenința poziția de play-off.

 

0
0

Articolul Grozavu: „Am reușit să marcăm, ceea ce a făcut mai facilă repriza secundă. Nu vrem să ne mulțumim doar cu atât!” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*