Gyuszi Balint – absolvent al Licenței PRO cu diplomă la purtător: „Privilegiat că fac parte dintr-o astfel de generație”

Astăzi, absolvenții examenului pentru licența UEFA PRO, generația 2019-2020, s-au reunit pentru momentul festiv în care au primit diplomele și cardurile noi. Evenimentul a avut loc în sala de conferințe a Arenei Naționale cu respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19 și de distanțare socială și la el a luat parte și Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei. În schimb, arădeanul Cristi Todea a absentat motivat, el având meci cu Dunărea Călărași în play-offul ligii secunde cu FC U Craiova (scor 1-1).

Dan Apolzan, unul dintre coordonatorii licenței UEFA PRO, Lucian Burchel, directorul executiv al Academiei Naționale de Fotbal, Mihai Stoichiță, directorul tehnic FRF, și Răzvan Burleanu, președintele FRF, i-au felicitat pe absolvenți și le-au mesajul lor. Au luat apoi cuvântul și câțiva dintre absolvenți, între care selecționerii Mirel Rădoi și Adi Mutu, dar și tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

„Aș vrea să încep prin a destănui că sunt recunoscător că am ajuns la acest moment, unul important pentru mine ca și educație și formare profesională, absolvirea cursului licenței PRO. Eu consider că sunt privilegiat să fac parte dintr-o generație care, pe lângă faptul că are antrenori deosebiți, cu competențe foarte bune, are și oameni de calitate, ceea ce e un lucru fantastic. Am demonstrat de-a lungul acestei perioade deloc ușoare că suntem uniți. Am convingerea că toată lumea care este în fața acestei înmânări a diplomei de licență PRO într-un fel sau altul va contribui la dezvoltarea fotbalului românesc”, a spus Balint.

La final, antrenorii au pășit pe noul gazon al Arenei Naționale și au renunțat pentru scurt timp la masca de protecție pentru o amintire frumoasă: o imagine de grup cu generația PRO 2019-2020. Cei 18 absolvenți ai licenței UEFA PRO sunt: Laszlo Balint, Florin Bratu, Octavian Chihaia, Nicolae Constantin, Nicolae Croitoru, Costin Curelea, Răzvan Erimia, Irina Giurgiu, Dorin Goian, Nicolae Grigore, Marius Măldărășanu, Adrian Mutu, Valentin Negru, Mirel Rădoi, Daniel Sima, Valentin Suciu, Dinu Todoran și Cristian Todea.

 

0
0

Articolul Gyuszi Balint – absolvent al Licenței PRO cu diplomă la purtător: „Privilegiat că fac parte dintr-o astfel de generație” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*