Hackeri! Contul de Facebook al primarului Francisc Boldea a fost spart

Claudiu BuciuPagina oficială a primarului Francisc Boldea a fost spartă fie de hackeri fie de opozanții politici, altfel e greu de explicat cum un edil șef al municipiului Lugoj poate avea o astfel de reacție atunci când este vorba despre o opinie care nu e pe placul lui.

Mai exact, distribuirea unui material din Redeșteptarea, cu titlul ”Trei mandate fără rezultate…”, a generat un comentariu nelalocul lui din partea paginii edilului șef: ”Ia aici rezultate disperato”, asezonată cu ilustrații fabricate de trolii lui Boldea, în care Buciu este făcut infractorul suprem.

Deși am vrea să credem că este adevărată afirmația din prima parte, din păcate realitatea este alta, și anume faptul că în acest moment Francisc Boldea nu mai este stăpân nici măcar pe propria pagină de Facebook, ea fiind gestionată tocmai de cei care l-au obligat să mai candideze la încă un mandat.

De aceea se pune întrebarea dacă lugojenii își mai doresc un astfel de primar, care să nu poată avea propriile acțiuni și care să fie doar un executant al grupurilor de interese din spatele acestuia.




Nu se poate ca, din postura de primar al municipiului Lugoj, să fi atât de slab încât să nu ai control asupra unei simple pagini de Facebook, care abundă de tot felul de postări cu limbaj suburban, nedemn de funcția și profesia pe care o ai.

Totul sub justificarea că ești jignit de contracandidați (apropo, Florin Dumitru spune aceleași lucruri despre Boldea ca și Buciu) sau de jurnaliști, când este foarte simplu să deschizi acțiuni juridice împotriva jignirilor și calomniilor. Doar că, din păcate pentru bătrânul primar, acestea nu există.

Articolul Hackeri! Contul de Facebook al primarului Francisc Boldea a fost spart apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*