Hagi a anunțat transferul lui Adi Petre la noua Farul Constanța: „Îmi place să resuscitez jucătorii care au talent, vreau să-l fac să dea multe goluri”

S-a oficializat fuziunea dintre Viitorul și Farul, iar noua echipă, care se va numi Farul și va fi antrenată de Gică Hagi în Liga 1. „Regele” a anunțat deja două mutări importante pe piața transferurilor: portarul Marian Aioani (21 de ani) și Adrian Petre (23 de ani).

„E cel mai bun portar, Aioani. Va fi unul dintre portarii naționalei mari în doi ani. I-am lăsat pe Cojocaru și Căbuz să plece. Am adus un portar de mare prespectivă. Am luat un fundaș central care s-a format la Farul, unul dintre cei mai buni constructori din Liga 1. Vom lua și la mijloc ceva. În atac l-am adus pe Adi Petre, vârful echipei naționale de tineret. Îmi place să resuscitez jucătorii care au talent și vreau să-l fac să dea multe goluri”, a spus azi Gică Hagi la conferința de presă la care au participat autorități locale din Constanța, dar și Gică Popescu (președintele noii entități sportive) sau Ciprian Marica, fostul patron de la vechiul Farul și acționar la noul Farul Constanța.

Așadar, după modelul unui alt arădean, George Țucudean, în iarna lui 2017, Hagi vrea să-l resusciteze și pe Adi Petre. Țucudean câștiga titlul cu Viitorul, iar în iarna lui 2018 se transfera pentru 450 de mii de euro la CFR Cluj, echipă cu care a mai luat alte trei titluri și de la care s-a retras vara trecută ca urmare a problemelor găsite la inimă.

Așadar, noua Farul e patra echipă pe care Adi Petre o are într-un sezon și jumătate. După aventurile de la FCSB, Cosenza (Serie B) și UTA, fostul atacant al naționalei de tineret are șansa să se repună pe picioare avându-l pe bancă pe, poate, cel mai talentat fotbalist român al tuturor timpurilor. În cele 17 partide jucate pentru UTA în sezonul de primăvară, Petre a marcat o singură dată în partida de Cupă pierdută de „roș-albi” (1-2) la Cluj, cu Universitatea. Dincolo de randamentul scăzut în iarbă, atacantul arădean nu a fost prea popular nici în vestiarul lui Laszlo Balint.

0
0

Articolul Hagi a anunțat transferul lui Adi Petre la noua Farul Constanța: „Îmi place să resuscitez jucătorii care au talent, vreau să-l fac să dea multe goluri” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*