Hală de sablare – în flăcări, ieri dimineaţă, la Brazi

F. T.

Patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări mecanice, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru iluminat au fost concentrate ieri dimineaţă, în jurul orei 6, la Brazi, pentru a interveni la un incendiu care a cuprins o hală profilată pe sablare și aplicare de vopsea. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Șerban Cantacuzino” Prahova, “la sosirea pompierilor militari, incendiul se manifesta în exterior la două utilaje compresoare care ardeau în totalitate precum și la izolația din polistiren a halei, ulterior propagându-se cu repeziciune pe o suprafață de aproximativ 1700 mp. Pentru localizarea şi stingerea incendiului au acţionat 40 de pompieri”.
Operațiunea de stingere – a mai precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Raluca Vasiloaie – a fost îngreunată și de temperatura ridicată, fumul dens și gazele toxice degajate, dar a fost finalizată în jurul orei 7,40.
Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului un mijloc electric de încălzire lăsat sub tensiune.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*