Handbalista Roxana Beşleagă a fost, din nou, convocată la echipa naţională de tineret

Jucătoarea echipei prim-divizionare Activ Prahova Ploieşti, Roxana Beşleagă, a primit o nouă convocare la lotul naţional de tineret, reprezentativă antrenată de ploieşteanul Dragoş Dobrescu. Sportiva clubului prahovean evoluează pe postul de centru şi este născută în septembrie 2000.
După ce s-a făcut remarcată în eşalonul secund, la HC Activ CSO Plopeni, Roxana Beşleagă a devenit o prezenţă constantă la lotul naţional de tineret, echipa României pregătindu-se pentru participarea la Campionatul Mondial, competiţie amânată pentru o dată încă nestabilită.
Roxana Beşleagă este a doua marcatoare a echipei Activ Prahova Ploieşti, după cele şase partide disputate în actuala ediţie a Ligii Naţionale, înscriind de 23 de ori, fiind devansată doar de Loredana Vartic, din lotul „bufniţelor”, care are 24 de goluri marcate.
Echipa prahoveană ocupă, în prezent, un loc de baraj în ierahia campionatului, poziţia a 12-a, cu şase puncte obţinute, în urma a două victorii.
Sportiva clubului prahovean urmează să se alăture lotului naţional în cursul zilei de astăzi, echipa tricoloră pregătindu-se la Bucureşti.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*