Handbalistele Crișului au șase cazuri de infectare cu COVID, se amână debutul în Liga Florilor?

Nu doar echipa de fotbal de la Chișineu Criș are probleme cu noul virus de origine asiatică, ci și handbalistele pregătite de Narcis Cîtu. Cinci dintre acestea au ieșit pozitive la testul efectuat ieri, plus un membru al staffului, așa că managerul secției de handbal, Lucreția Vartolomei-Cășuțiu a făcut deja toate formalitățile pentru amânarea meciului din prima etapă a Ligii Florilor, cel de joi, de la Ploiești, cu CSU Cluj-Napoca.

Poate nu se ajungea la această decizie, dacă ancheta Direcției de Sănătate Publică putea fi făcută la timp, în așa fel încât fetele sănătoase să se poată, deplasa, totuși la Ploiești. „Conform protocolului, după primirea rezultatelor, am anunțat imediat DSP-ul, dar de acolo ne-au spus că e – practic – imposibil să finalizeze ancheta epidemiologică până mâine dimineață, când echipa noastră trebuia să plece la primul turneul din Liga Florilor. În aceste condiții, am informat deja Federația Română de Handbal că suntem în imposibilitaea de a ne deplasa la Ploiești și am cerut amânarea partidei cu Clujul. Sperăm ca fetele infectate să nu aibă niciun fel de probleme de sănătate, echipa s-a izolat deja, chiar și antrenamentul de astăzi, de la Arad, a fost anulat”, ne-a mărturisit Lucreția Vartolomei-Cășuțiu.

Așadar, cel mai probabil, Liga Florilor va începe cu o amânare pentru Crișul, care a dus în premieră handbalul feminin arădean pe scena primului eșalon.

0
0

Articolul Handbalistele Crișului au șase cazuri de infectare cu COVID, se amână debutul în Liga Florilor? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*