Handbalistele Crișului debutează pe teren propriu cu Timișoara în noua ediție a Diviziei A

Serie (D) neschimbată pentru Crișul Chișineu Criș în noua ediție de campionat a Diviziei A. Elevele lui Sebastian Tudor vor da piept cu exact aceleași formații ca și sezonul trecut, respectiv: CSU Reșița, CS Marta Baia Mare, CSM Târgu Mureș, CSU Oradea și CSU Universitatea de Vest Timișoara.

Prima etapă e programată pe data de 7 septembrie, când „alb-albastrele” vor primi, la Polivalenta arădeană, replica timișorencelor. În runda secundă (14 septembrie), Crișul va evolua tot în Polivalenta arădeană, dar în compania grupării Marta Baia Mare, care, practic, înlocuiește „satelitul” lui Minaur.  Prima deplasare, programată în 21 septembrie, va fi în „fieful” principalei contracandidate la promovare CSM Tg. Mureș, echipă care s-a oprit în sezonul trecut la al doilea turneu de baraj pentru Liga Florilor. Criș – CSU Oradea, pe 5 octombrie și CSU Reșița – Crișul, pe 12 octombrie completează programul primului tur al stagiunii 2019-2020 a Diviziei A.

Precum în campionatul precedent, se vor juca două tururi și tot atâtea returi, primele două echipe clasate urmând a participa la turneul semifinal. Altfel, să spunem că Boldor et. comp. au reușit să se impună fără drept de apel în Ungaria, 36-19, în fața echipei Gyula NKFT, în cel de-al doilea test al verii.

0
0

Articolul Handbalistele Crișului debutează pe teren propriu cu Timișoara în noua ediție a Diviziei A apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*