Hațegan arbitrează pe „Allianz Arena”, în Champions League!

Luna plină de evenimente fericite din viața personală și profesioanlă a lui Ovidiu Hațegan se încheie cu un supermeci din cadrul UEFA Champions League. Pe 14 iulie, arbitrul arădean a făcut 40 de ani, pe 15 zile mai târziu, soția Nicoleta i-a oferit fetiță, iar pe 3 august a condus fără greșeală finala campionatului, dintre CSU Craiova și CFR Cluj (1-3).

Revenind, cel mai bine cotat „fuieraș” român a fost delegat la partida retur dintre Bayern Munchen și Chelsea, programată sâmbătă, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 2. În turul de la Londra, bavarezii s-au impus clar, scor 3-0. La cele două linii, arădeanul Hațegan va fi ajutat de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, iar rolul de al patrulea oficial îl va reveni lui Radu Petrescu. Responsabilii VAR sunt italienii Massimiliano Irrati și Marco Guida.

În actuala stagiune, Haţegan a mai fost delegat la alte trei meciuri importante din Champions League, precum Borussia Dortmund – FC Barcelona 0-0 și Ajax – Chelsea 0-1, în grupe și Valencia – Atalanta, 3-4, în optimi.

0
0

Articolul Hațegan arbitrează pe „Allianz Arena”, în Champions League! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*