Hațegan arbitrează primul meci internațional al UTA-ei pe noul „Francisc Neuman”, „centralul” arădean l-a mai fluierat pe Balint în urmă cu doi ani!

După derby-ul Ligii 1, dintre CFR Cluj și FCSB (scor 4-1) și confruntarea de aseară, din preliminariile Cupei Mondiale 2022, dintre Danemarca – Scoţia  (2-0), Ovidiu Hațegan arbitrează și acasă, la Arad. Cel mai bine cotat „central” din România a acceptat invitația UTA-ei pentru a conduce primul amical internațional al „roș-albilor” pe noua arenă „Francisc Neuman”. Confruntarea va avea loc sâmbătă, începând cu ora 19, în compania sârbilor de la FK Kolubara Lazarevac, nou promovați în prima ligă. Hațegan va fi ajutat de colegii arădeni Alina Mihoc și Lucian Berariu, iar rezervă e Sorin Saladea.

Prea puțină lume își mai amintește că la începutul drumului său în Liga 1, arădeanul Hațegan a fost rezervă la un meci oficial al UTA-ei. Se întâmpla în 2007, la o partidă de pe teren propriu cu Oțelul Galați, încheiată la egalitate, 1-1. Ambele goluri au purtat semnătura utiștilor, Edson, în poarta moldovenilor și Dănălache în propria-i plasă.

Apoi, ultimul meci de gală pe care Hațegan l-a condus la Arad, pe „Motorul”, a fost cel dintre Selecționata FRF, în care evoluau Contra, Rădoi, Țicleanu sau Belodedici și Old Boys UTA, cu Roli Nagy, Laszlo Balint sau Dorel Mutică în prim plan. Se întâmpla pe 25 august 2019, cu ocazia sărbătoririi a 120 de ani de fotbal în România, eveniment la care Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost invitat special al regretatului Adrian Lucaci, fostul șef al Asociației Județene de Fotbal Arad.

FOTO: UTA Media Design

0
0

Articolul Hațegan arbitrează primul meci internațional al UTA-ei pe noul „Francisc Neuman”, „centralul” arădean l-a mai fluierat pe Balint în urmă cu doi ani! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*