Hațegan, indispensabil în UEFA Champions League: Arădeanul face șase din șase…delegări

România are două brigăzi de arbitri în aceeași rundă a celei mai importante competiții de club din Europa.

Ovidiu Hațegan a fost delegat de UEFA la partida PSG – Instanbul Bașakșehir, din grupa H, programată marți, 8 decembrie, de la ora 22:00. Este cel de-al șaselea joc în cele 6 etape ale fazei grupelor pentru „centralul” arădean, un record al competiției, stabilit – de altfel – chiar săptămâna trecută odată cu delegarea de la Kiev.

Precedentele partide arbitrate de Hațegan în faza grupelor UCL, 2020-2021, sunt: Dinamo Kiev – Juventus 0-2 (20 octombrie), Atletico Madrid – RB Salzburg 3-2 (27 octombrie), Atalanta – Liverpool 0-5 (3 noiembrie), Manchester United – İstanbul Başakşehir 4-1 (24 noiembrie) și Șahtior – Real Madrid 2-0 (1 decembrie).

Hațegan va face echipă și la partida de marți cu asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe și cu al patrulea oficial Sebastian Colțescu. În camera VAR se vor afla italienii Marco Di Bello (arbitru VAR) și Maurizio Mariani (asistent VAR).

Apoi, Istvan Kovacs se va afla la centru la partida Zenit – Dortmund, din grupa F, de marți, 8 decembrie, ora 19:55. Din brigadă mai fac parte asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, precum și al patrulea oficial Marius Avram. În camera VAR se vor afla Jochem Kamphuis (arbitru VAR) și Kevin Blom (asistent VAR), ambii din Țările de Jos.

0
0

Articolul Hațegan, indispensabil în UEFA Champions League: Arădeanul face șase din șase…delegări apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*