Hațegan, la al 5-lea meci de la Euro: Arădeanul e rezervă în semifinala Anglia – Danemarca

Dacă naționala României a ratat prezența la Euro 2020, arădeanul Ovidiu Hațegan a ajuns până în semifinalele competiției continentale. Cel mai bun arbitru român al momentului a fost trimis de UEFA să fie rezervă la partida Anglia – Danemarca, cea de-a doua semifinală la Euro 2020. Meciul va fi condus la centru de olandezul Danny Makkelie, cel care a oficiat și meciul de deschidere.

Haţegan a condus la centru două meciuri de la EURO 2020, Polonia – Slovacia (1-2) şi Italia – Ţara Galilor (1-0), arătând în fiecare dintre ele câte un cartonaş roşu, polonezului Grzegorz Krychowiak, respectiv galezului Ethan Ampadu. Arădeanul a fost rezervă și la sfertul Belgia – Italia și la optimea Țara Galilor – Danemarca.

A doua semifinală, Anglia – Danemarca, va avea loc miercuri, 7 iulie, tot pe Stadionul Wembley şi tot de la ora 22.00.

Germanul Felix Brych va conduce la centru partida Italia – Spania, programată marţi, 6 iulie, pe Stadionul Wembley din Londra, la ora 22.00, în semifinalele Campionatului European de fotbal.

0
0

Articolul Hațegan, la al 5-lea meci de la Euro: Arădeanul e rezervă în semifinala Anglia – Danemarca apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*