Hațegan se întoarce în Champions League, dar ca rezervă a lui Istvan Kovacs

Așa-zisul scandal de rasism de la Paris a fost „tratat” de UEFA cu suspendarea până în vară a lui Sebastian Colțescu și mustrarea lui Octavian Șovre, condiții în care „centralul” Ovidiu Hațegan a umblat la componența brigăzii sale. La revenirea în Europa, cu ocazia partidei dintre Slavia Praga și Glasgow Rangers (scor 1-1) de joia trecută, arbitrul din Arad i-a avut la una dintre linii pe Vasile Marinescu, iar ca rezervă pe Istvan Kovacs.

Numai că rolurile se inversează la jocul din cadrul optimilor de finală ale Champions League, dintre Bayern Munchen și Lazio, de mâine, 17 martie, cu începere de la ora 22. Kovacs va conduce manșa retur dintre cele două echipe (acum trei săptămâni nemții s-au impus cu 4-1 pe „Olimpico” din Roma), iar Hațegan va fi rezervă. Vasile Marinescu și Ovidiu Artene sunt asistenții „centralului” din Carei, iar în camera VAR se vor afla polonezii Pawel Gil și Tomasz Kwiatkowski.

Va fi al treilea joc al lui Kovacs în acest sezon al Ligii Campionilor. Și în precedentele două, ambele în faza grupelor, au fost implicate echipe din Germania: Lokomotiv – Bayern 1-2 și Zenit – Dortmund 1-2.

0
0

Articolul Hațegan se întoarce în Champions League, dar ca rezervă a lui Istvan Kovacs apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*