Hategan va oficia al 17-lea meci in Champions League! Unde va fi observator de arbitri „vicele” CCA, Deaconu

Ovidiu Hategan a fost delegat de UEFA sa arbitreze partida dintre FC Porto si Leipzig din etapa a patra a Grupei G a Ligii Campionilor, care va avea loc miercuri, 1 noiembrie in Portugalia.

Hategan tocmai a revenit din India acolo unde a participat la Campionatul Mondial Under 17, ii va avea ca asistenti pe Octavian sovre si Sebastian Gheorghe. Cel de-al patrulea oficial va fi Radu Ghinguleac. Asistenti aditionali pentru aceasta partida vor fi Istvan Kovacs si Sebastian Coltescu. Meciul se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Stadionul „Estádio do Dragão” din Porto.

Pentru Hategan este al 17-lea din cariera in Champions League.

In aceeasi runda din UCL, dar marti seara, Alexandru Deaconu, vicepresedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, va fi observator de arbitri la meciul dintre Sporting Lisabona si Juventus Torino, din Grupa D. Meciul se va juca pe arena „José Alvalade”. Arbitrul acestei intâlniri va fi Clément Turpin din Franta.

The post Hategan va oficia al 17-lea meci in Champions League! Unde va fi observator de arbitri „vicele” CCA, Deaconu appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*