Hatz Johnule, la Lugoj! Dorian Popa vine sa deschidă un restaurant

Dorian Popa, vloggerul cu peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram și numeroase videoclipuri care au devenit virale pe YouTube, vine la Lugoj la inaugurarea restaurantului cu specific grecesc Spartan, vineri, 20 august. Evenimentul de tip meet&greet începe de la ora 12.

Tânărul, care se bucură de aprecieri în special din partea publicului feminin, este un vlogger, compozitor, actor și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața”, alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Serialul a primit premiul pentru ”cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Dorian Popa este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E. și în trecut a câștigat premiul ”Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards. În 2015 a apărut în reality show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat de PRO TV, iar în 2019 a jucat rolul lui Mario în serialul ”Sacrificiul”. În prezent, Dorian Popa susține mai multe concerte prin țară și este vlogger pe canalul său de YouTube.

Articolul Hatz Johnule, la Lugoj! Dorian Popa vine sa deschidă un restaurant apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*