HC Activ CSO Plopeni a scăpat de ultimul loc, după prima victorie

Petre Apostol

Singura echipă prahoveană de handbal din campionatele de seniori, HC Activ CSO Plopeni, a reușit, sâmbătă, prima victorie din actuala ediție a Diviziei A (eșalonul secund) feminine, în cadrul etapei a patra din Seria A.
După trei înfrângeri categorice, cu Știința București, Gloria Buzău și Steaua București, handbalistele clubului prahovean au obținut un succes clar, pe teren propriu, în disputa cu CSU Târgoviște, o altă formație aflată în subsolul clasamentului.
HC Activ CSO Plopeni s-a desprins decisiv încă din prima parte a meciului, la pauză conducând cu scorul de 20-12, pentru a se impune cu scorul final de 44-26, ameliorându-și, astfel, golaverajul afectat de înfrângerile din meciurile anterioare.
Prin urmare, nu a mai rămas nicio echipă fără cel puțin un punct în Seria A, iar HC Activ CSO Plopeni a urcat pe locul 12 în clasament, cu trei puncte.
În fruntea ierarhiei s-a menținut SCM Gloria Buzău, singura echipă care, după patru etape, are în continuare maximum de puncte (12), învingând în această rundă pe CSU Știința București, în deplasare, scor 32-22 (14-10).
Pentru HC Activ CSO Plopeni urmează, miercuri, deplasarea pe terenul Științei Bacău (locul 9, 6 puncte), după care, sâmbătă, va primi replica echipei HC Dinamo București (locul 13, 3 puncte).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*