Helmut Duckadam: Valentin Popescu este un profesionist și un mare iubitor al sportului

Gala Trofeelor Alexandrion este cea mai importantă gală a sportului românesc în ziua de azi. Artizanul acestei performanțe este Valentin Popescu, un om dedicat în totalitate sportului. Prin Fundația Alexandrion, cel mai bun specialist pe marketing sportiv din 2019, reușește să reunească lumea sportului an de an și să facă din aceste întâlniri o sărbătoare.

Proiectele de anvergură din sport, dar și acțiunile din diaspora au făcut ca Fundația Alexandrion si Alexandrion Group să capete un mare respect în lumea sportului. Evident primul care a simțit acest lucru a fost Valentin Popescu, omul care a făcut tot posibilul ca sportivii care performează, dar și marile speranțe să fie recompensate și ajutate, an de an, la Gala Trofeelor Alexandrion.

Ispirat de bunicul său, fost fotbalist de performanta, Valentin Popescu a știut că esențial pentru orice proiect de succes este respectul reciproc arătat de parteneri. Așa se face că după aproape fiecare acțiune, cei implicați nu au rămas doar parteneri, ci și amici. Unul dintre aceștia este și Helmut Duckadam, care a legat cu Valentin Popescu o prietenie trainică. Portarul de legendă al fotbalului românesc are o părere mai mult decât pertinentă desre Valentin Popescu, acum după ce a ajuns să-l cunoască foarte bine.

„Valentin Popescu este un profesionist și un mare iubitor al sportului. Astfel, prin Fundația Alexandrion, reușește, an de an, sa organizeze Gala Alexandrion prin care le sunt recunoscute meritele marilor sportivi și sunt încurajate tinerele speranțe ale sportului romanesc. Sunt convins ca și pe viitor va rămâne la fel de devotat și implicat în tot ceea ce face!”, a spus Eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*