Hipermarketul CORA Baia Mare, susține educația : Toţi elevii din clasele primare de la Școala gimnazială Nicolae Bălcescu Baia Mare au primit ghiozdane echipate, la început de an școlar. GALERIE FOTO

Micuții de la Școala Nicolae Bălcescu Baia Mare au avut parte de surprize plăcute la început de an școlar. Primarul Municipiului Baia Mare , Cătălin Cherecheș  a oferit un ghiozdan echipat elevilor din clasa pregătitoare, iar d-na director Veisa Loredana, din partea supermarket-ului Cora a oferit un ghiozdan echipat pentru elevii claselor I-IV.

Pentru al şaselea an consecutiv, Cora şi partenerii sãi deruleazã campania «Şcolile de la ţarã» cu scopul de a sprijini instituţiile de învãţãmânt defavorizate din mediul rural și nun numai.

La fel ca în anii trecuţi, 2% din veniturile încasate din vânzarea produselor marcã proprie, alãturi de sumele oferite de partenerii cora vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de rechizite şi materiale didactice pentru copii.

Acţiunea «Şcolile de la ţarã» face parte din angajamentul companiei pe termen lung faţã de comunitãţile locale în care hipermarketurile cora îşi desfãşoarã activitatea.

Prin acest program, Cora susţine dreptul egal la educaţie al tuturor copiilor, indiferent de mediile şi regiunile din care provin.

Cora Baia Mare a oferit 400 ghiozdane  , în total, pentru unitățile școlare din Maramureș :  Şcoala Nicolae Bãlcescu, Şcoala Simion Bãrnuţiu, Şcoala Dimitrie Cantemir şi Liceul Teoretic „Ioan Buteanu” din Şomcuta Mare cu structurile Buciumi, Buteasa, Ciolt, Codru Butesii, Finteuşu Mare, Şcoala Nr. 2 Şomcuta Mare şi Vãlenii Şomcutei.

Directorul  supermarket –ului Cora Baia Mare, Loredana Veisa, ne-a mărturisit : «Educația este o prioritate pentru noi , pentru părinți  și  pentru întrega societate. Acum la început de an le doresc elevilor și copiilor să fie responsabili, implicați , cu rezultate de nota 10.

Suntem alături de școlile din Maramureș pentru al șaselea an consecutiv, suntem bucuroși că i-am făcut fericiți pe  copii, într-o zi cu o semnificație aparte, PRIMA ZI DE ȘCOALĂ. »

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*