Hora a apelat la vindecătoarea Marijana Kovacevic! Când ar putea reveni pe gazon atacantul UTA-ei?

Ioan Hora își dorește mult să revină cât mai repede pe teren, după ce a ieșit accidentat din meciul pierdut de UTA (1-2) cu FC Argeș și a decis să meargă la vindecătoarea Marijana Kovacevic, la Belgrad. RMN-ul efectuat de atacantul UTA-ei marți a evidențiat o leziune musculară, ce – în mod normal – te ține în afara gazonului timp de trei-patru săptămâni, dar Kovacevic are darul să pună fotbaliștii mai repede pe picioare.

Nu mai departe de toamna anului trecut, arădeanul Dennis Man și-a revenit după o astfel de problemă medicală după zece zile petrecute în capitala Serbiei. Presa din România a numit-o vraci pe Marijana Kovacevic, pentru că e greu de explicat cum de reușeșete să „repare¨ în timp record fotbaliștii care ajung la ea cu rupturi musculare, contracturi sau leziuni. De altfel, tămăduitoarea din Belgrad a tratat de-a lungul timpului o mulțime de fotbaliști cunoscuți, precum van Persie, Lampard, Alexis Sanchez, Kompany, Inzaghi sau Raț.

Dacă totul decurge bine, Hora ar putea reveni pe gazon chiar la meciul de Cupă cu U. Cluj, de pe 10 februarie.

ProSport a realizat în anul 2012 un reportaj de colecție chiar acasă la Marijana Kovacevic

 

0
0

Articolul Hora a apelat la vindecătoarea Marijana Kovacevic! Când ar putea reveni pe gazon atacantul UTA-ei? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*