Hora încearcă să vadă partea plină a paharului: „Am avut un joc consistent, o echipă mare precum FCSB te pedepseşte. Publicul – un aport esențial!”

Revenit la dispoziția lui Laszlo Balint după accidentarea suferită în meciul cu Farul Constanța, Ioan Hora a intrat în luptă în meciul cu FCSB în minutul 69. Experimentatul atacant originar din Oradea nu a avut nicio ocazie de gol, dar i-a ținut sub presiune pe apărătorii adverși.

La final, Hora, ca și restul colegilor săi, și-au declarat dezamăgirea pentru rezultatul de egalitate (1-1). „E puţin frustrant, dar – până la urmă – trebuie să vedem partea plină a paharului. Am avut un joc consistent, meritam să câştigăm cele trei puncte. Din păcate, o echipă mare cum e FCSB te pedepseşte. Publicul a avut un aport esenţial în prestaţia noastră din această seară. Fără fanii noștri, probabil altul era rezultatul. Ne-au motivat pe fiecare jucător în parte, cred că avem un public minunat”, consideră Hora.

O jumătate de sezon a rezistat Hora în tricoul lui FCSB, implicarea patronului Becali în alcătuirea echipei fiind evidentă încă din acel sezon (2019-2020). „Câteodată te simţi umilit, dar, până la urmă, trebuie să fi puternic psihic mental şi să mergi mai departe”, a spus vârful de aproape 33 de ani despre cele trei schimbări premature făcute de FCSB, la cererea finanțatorului echipei bucureștene.

Ioan Hora a fost golgheterul UTA-ei în stagiunea precedentă, cu 6 reușite.

0
0

Articolul Hora încearcă să vadă partea plină a paharului: „Am avut un joc consistent, o echipă mare precum FCSB te pedepseşte. Publicul – un aport esențial!” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*