Hora resimte lipsa fanilor pe noul stadion „Francisc Neuman”: „Parcă evoluăm fără un jucător”

UTA nu a reușit să lege două succese în Casa Liga 1 și rămâne în jumătatea a doua a clasamentului. Meciul împotriva Academicii Clinceni a fost unul destul de închis pentru arădeni care au trimis doar două mingi pe spațiul porții lui Vâlceanu.

Fotbalistul care a reușit să-și cadreze execuțiile a fost Ioan Hora, omul de trei puncte din „Groapă”, din urmă cu o săptămână. „Din păcate, în seara asta doar atât am putut. Am dat peste un adversar obișnuit cu prima liga, noi acum ne-am întâlnit cu Liga 1 după 12 ani. Trebuie să fim umili și să muncim din greu pentru a duce victorii, altfel ne va fi destul de greu”, a precizat atacantul de 32 de ani al „roș-albilor”.

„Bătrâna Doamnă” rămâne fără succes pe teren propriu de 7 luni de zile, între arenele „Motorul” și „Francisc Neuman”. „Personal, mă simt foarte bine la UTA, dar altfel e păcat că acest stadion nu dispune și de fanii echipe noastre. Când jucăm acasă parcă evoluăm fără un jucător, în inferioritate, atât de mult simțim lipsa suporterilor”, mai susține Hora.

Șutul pe direcția portarului, după pasa lui Morar și „capul” trimis pe mijlocul porții din centrarea lui Roșu sunt principalele ocazii irosite de arădeni contra Academicii.

0
0

Articolul Hora resimte lipsa fanilor pe noul stadion „Francisc Neuman”: „Parcă evoluăm fără un jucător” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*