Hora sparge gheața în retur pentru trei puncte mari: „Obiectivul? Să fim cât mai sus la finalul sezonului”

Lucrurile reintră, oarecum, în normalitate la UTA când vorbim despre cei mai buni marcatori stagionali. După deplasarea de la Buftea, cu Chindia, fundașul Erico da Silva devenise golgheterul arădenilor, pentru ca de azi Ioan Hora să readucă și atacul în prim plan cu cele patru reușite ale sale, prima din returul acestui campionat.

Vârful de 32 de ani a înscris chiar împotriva echipei de la care sosit în vara anului trecut la Arad și exact la poarta în care le marcase și celor de la FC Hermannstadt, în tur, tot pe stadionul din Mediaș. „E important că am reuşit să câştigăm şi obiectivul nostru e să fim cât mai sus, la finalul sezonului. Cred că suntem pe drumul cel bun. Sperăm să facem cât mai multe meciuri bune şi, de ce nu, să încurcăm fiecare echipă şi să luăm puncte” , a declarat Hora după succesul cu medieșenii.

De menționat ar mai fi că cei mai buni marcatori stagionali ai „Bătrânei Doamne”, Erico da Silva și Ioan Hora, au marcat doar în deplasare, de acolo de unde – de altfel – arădenii au adus nu mai puțin de 25 de puncte, față cele 8 cucerite acasă. Poate, totuși, reîntâlnirea cu fostele sale formații, CFR Cluj și FCSB, pe arena „Francisc Neuman” îl va motiva suplimentar pe Hora și va sparge gheața și la Arad.

0
0

Articolul Hora sparge gheața în retur pentru trei puncte mari: „Obiectivul? Să fim cât mai sus la finalul sezonului” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*