Horațiu Feșnic debutează pe „Francisc Neuman”, „centralul” clujean a fost ținta lui Croitoru după Botoșani – UTA 2-3!

În tur, la Botoșani, UTA a câștigat un meci cu Horațiu Feșnic la centru după 8 ani de zile (precedentul fusese Poli – UTA, 0-1, după golul grecului Galanis). Arbitrul din Cluj a fost acuzat de Marius Croitoru pentru că a acordat lovitura liberă din care Erico a marcat golul de 2-2, dar tirul antrenorului moldovenilor s-a îndreptat în special spre asistentul Sebastian Gheorghe. „Nu ai ce căuta la Liga 1 dacă nu vezi că patru jucători sunt în offside. Nu vă supărați pe mine, dă fault care nu e, jucătorul își face preluare spre aut și mingea se duce în față…și el dă fault”, declara, printre altele, Croitoru, după succesul cu 3-2 al „Bătrânei Doamne” la Botoșani. Dar, Feșnic a dat și un penalty contestat pentru gazde și ne referim la cel cu numărul doi din acel meci, când Roman a căzut în duelul cu Iacob când mingea era deja ieșită în aut de poartă.

Mâine, începând cu ora 20, Horațiu Feșnic îi va arbitra din nou pe utiști, dar de data aceasta la Arad, contra celor de la FCSB. „Centralul” de 31 de ani va fi ajutat la cele două lunii de un alt arbitru din Cluj, Alexandru Cerei, dar și de bistrițeanul Mihai Marica. Rezervă este Szabolcs Kovacs, dim Carei, iar observator de arbitri – Ioan Onicaș, din Zalău.

0
0

Articolul Horațiu Feșnic debutează pe „Francisc Neuman”, „centralul” clujean a fost ținta lui Croitoru după Botoșani – UTA 2-3! apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*