Horoscop săptămânal! Ai farmec, ești sexy, seduci fără efort, ești Scorpion

Berbec

Sociabilitatea se manifestă din plin la nivel de grup, initiaţive colective, agape amicale. Când vine vorba de relaţia “one to one”, se face simţită o oarecare stânjeneală, o senzaţie de frustrare. Urci în ierarhie, îţi îmbunătăţeşti poziţia socială, ajungi în bătaia reflectoarelor, stârneşti admiraţie.

Taur

Prezenţa marelui benefic Jupiter acum în zodia Vărsătorului alături de Saturn cât şi tandemul astral Marte –Uranus în Taur te ajută să-ţi pui în evidenţă calităţile, să-ţi exerciţi atributele de lider şi bun organizator, să te remarci, să străluceşti prin acţiuni de tip „ inginerie neconvenţională”.

Gemeni

Perioada este marcată în mod deosebit de ambiţie, iniţiativă. Se poate să apară noi deschideri, noi provocări, care îţi solicită deopotrivă spiritul de luptător, inteligenţa şi diplomaţia. Financiar ai şanse frumoase şi pot apărea unele oportunităţi prin intermediul protectorilor astrali metafizici.

Rac

La baza reuşitei rămân în principal ambiţia, initiaţiva şi competitivitatea pe care ţi le insufla prezenţa lui Marte în Taur. Planeta Marte este cea care te provoacă şi îţi întăreşte voinţa, Marte îţi dă forţă şi energie, Marte îţi cere să acţionezi, să arăţi de ce eşti capabilă, să te impui, să dictezi. Există un interes profund pentru studii oculte şi metafizice.

Leu

Marele benefic Jupiter este favorabil noilor iubiri, căsătoriei, proiectelor comune, veseliei şi bunei înţelegeri în cuplu. Jupiter este foarte independent şi dornic de libertate, aşa că, dacă relaţia actuală merge prost, vei avea probabil puterea de a renunţa la ea, pentru a căuta sufletul pereche.

Fecioara

Soarele şi Venus promit mult şi vor mult, se avântă cu entuziasm, stimulează, interacţionează. Extragi maximum de fericire din bunăvoinţa planetelor (da, planetele pot fi foarte binevoitoare!), lasă lucrurile să vină spre tine şi primeşte-le cu braţele deschise, fără să critici sau să ridici pretenţii.

Balanță

Reacţiile emoţionale sunt intense, există o stare de încordare şi este greu să pui de acord latura sexuală, instinctivă, cu nevoile sufletului sau cu dorinţa de armonie. Chestiunile legate de copii, de sarcină sau de calitatea de părinte pot participa şi ele la tulburarea păcii conjugale/parteneriale.

Scorpion

Cu Soare, Venus şi Neptun în zodia prietenă a Peştilor ai una dintre cele mai romantice perioade din ultimii ani. Primul favor pe care ţi-l face Venus este că-ţi amplifică magnetismul. Ai farmec, ești sexy, seduci fără efort. Oamenii se simt atraşi de tine în general, iar sexul opus în mod particular.

Săgetător

Se prefigurează anumite oportunităţi financiare pe care trebuie să le observi la timp. Te apropii treptat de membrii familiei cu care nu ai menţinut un contact stabil. Reuşiţi să înţelegeţi şi să vă faceţi înţeleşi de mai toată lumea, cu excepţia celor care vă invidiază în secret. Atenţie la banii tăi.

Capricorn

Cauţi succesul şi se pare că acesta nu va întârzia să apară. Soarele Peştilor te ajută să te pui în valoare, să-ţi administrezi bine imaginea şi aptitudinile; Marte din Taur îţi dă avânt, determinare şi iniţiativă; Venus îţi asigură un bun contact cu colaboratorii, şefii şi autorităţile; iar Mercur te asistă în luarea deciziilor potrivite la nivel mental.

Vărsător

Perioada Peştilor acum bine sprijinită de tranzitul planetei Venus trebuie să se soldeze cu o împrospătare, o upgradare, o remodelare a viziunii, a perspectivei, a strategiilor de atingere a obiectivelor. Nimic nu este bătut în cuie, iar pentru a reuşi ai nevoie de un spirit tânăr şi ingenios.

Pești

Uranus iubeste acţiunea, experimentul, noul, schimbarea, lucruri care trebuie să ţi se întipărească bine în minte, fiindcă relaţiile Peştilor stau sub înrâurirea lui Uranus acum în Taur, iar cei care uită să-i ofere ce doreşte pot suporta consecinţele, soldate de regulă cu bulversări şi rupturi.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Ai farmec, ești sexy, seduci fără efort, ești Scorpion apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*