Horoscop săptămânal! Balanțele realizează obiective cu și prin prieteni

Berbec

Venus (planeta dragostei) şi Soarele acum în Rac, iubirea şi/sau căsnicia sunt subiecte aflate pe primele locuri. Configuraţia astrală aduce o realizare socială cuplului şi poate fi un semn de succes pentru perechea ta. Te dedici muncii  si familiei cu toată energia, rezultatele sunt remarcabile.

Taur

Se poate să te legeni într-un hamac de iluzii, se poate să ai o realizare sentimentală cât se poate de palpabilă, se poate să descoperi trăiri erotice de o natură aproape mistică. În toată povestea, însă, ceea ce contează este emoţia inefabilă, starea de visare, senzaţia de miraculos, senzaţia de regalitate.

Gemeni

Racul vă determină să aduceţi schimbări în relaţia cu cel pe care îl iubiţi, posibil să apară situaţii care pot fi rezolvate prin dispute. Cerul e cu ochii pe voi susţinând mereu latura umană a realităţii. La un nivel mai profund problema duşmanilor este problematica integrării în universul spiritual.

Rac

Marte e în preajma seducătoarei Venus din Leu, iar tandemul tranzitează casa banilor! Soarele la tine în zodie animă o puternică motivaţie şi dorinţa de afirmare şi eşti gata să lupţi aprig pentru atingerea obiectivelor propuse. Pentru cariera dvs. profesională, acum este important să consolidaţi relaţiile pe care le aveţi şi să stabiliţi noi contacte bănoase.

Leu

Venus, îşi face de lucru prin preajma planetei Marte din Leu, perspectivele sunt destul de promiţătoare. Leul aduce un proiect de viitor comun, sau o situaţie care implică un prieten, sau o conjunctură care are impact asupra imaginii sau poziţiei pe care o ai în sânul unui grup. Oricum nu uita de legea karmei, căci ea poate fi un bumerang pentru tine.

Fecioara

Planetele Venus şi Marte tranzitează Leul, casa a douăsprezecea, o casă obscură în care îşi au locul iubirile secrete, dar şi amăgirile, deziluziile, rătăcirile, confuzia, însingurarea. Se poate să trăieşti o poveste de dragoste departe de privirile indiscrete, se poate să te înflăcărezi pentru o himeră, să suferi din iubire.

Balanță

Soarele Racului îţi pune în valoare calităţile, te scoate în evidenţă, te ajută să-ţi exerciţi abilităţile de lider şi organizator. Ambiţiile sunt mari, te mobilizezi exemplar pentru a te situa la nivelul cerinţelor şi pentru a câştiga stima şi admiraţia celorlalţi. Realizezi obiective cu şi prin prieteni.

Scorpion

Timpul prieten al Racului este orientat către familie, copii. Nevoia de a fi alături de cel drag, de a te oglindi în privirile sale, de a avea confirmări şi feedback-uri este foarte mare. Restul activităţilor şi proiectelor tale se rotesc în jurul acestui punct central, precum se învârt planetele în jurul Soarelui.

Săgetător

Relaţiile de suflet decurg aşa cum îţi doreşti, adică în deplină înţelegere şi camaraderie. Omul de alături nu este obiectul unei pasiuni sfâşietoare, ci un complice, un prieten împreună cu care te poţi deda la fel de fel de ghiduşii. O gaşcă de prieteni, un grup de lucru vă reprezintă aspiraţiile.

Capricorn

Există anumite conexiuni între dragoste şi muncă, în relaţia de cuplu se poate pune la un moment dat problema îndatoririlor ce le revin fiecăruia dintre cei doi, sau se poate să-ţi asumi anumite responsabilităţi faţă de cel de alături sau amândoi să vă asumaţi o responsabilitate comună.

Vărsător

Ai o viziune mai lucidă şi mai practică asupra situaţiei tale relaţionale şi eşti un partener destul de rezonabil. Luaţi o foaie de hârtie şi puneţi pe două coloane calităţile şi defectele iubitului. Veţi constata că prima coloană este mult mai mare decât a doua. Vise premonitorii te pot acompania.

Pești

Volumul mare de lucru, presiunea impusă de termene, de complexitatea sarcinilor, de posibilele situaţii de concurenţă sau de atmosfera “incinsă” de la locul de muncă te ţin în priză şi se pot dovedi destul de stresante. Programul zilnic poate deveni mai încărcat dar îţi aduce rezultate palpabile.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Balanțele realizează obiective cu și prin prieteni apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*