Horoscop săptămânal! Berbec, poți avea statutul de lider

Berbec

Străluceşti, te impui, poţi avea chiar un statut de lider în acele structuri care adună laolaltă mai multe persoane care au aceleaşi idealuri sau interese. Munca de rutină decurge greoi şi-ţi trebuie multă răbdare şi perseverenţă ca să te achiţi de sarcini. Te ajută cu valorile prieteniei  marele benefic Jupiter şi Saturn acum în Varsator.
Taur

Prezența a cinci planete în Vărsător reprezintă o binefacere pentru Taur. Propunerile sunt fiabile, proiectele sunt profitabile. Acum este momentul să investești și să te implici în afacerea ta. În ceea ce privește Uranus (în zodia ta), inima sau munca, inițiativele tale sunt originale și mai îndrăznețe.

Gemeni

Dragostea este proslăvită, ea poate avea legătură, deopotrivă, cu cariera, statutul, vizibilitatea publică. Deciziile profesionale pot fi influenţate de sentimente, sau afectivitatea îţi poate impulsiona ascensiunea. Ai o mare vizibilitate, te bucuri de simpatie şi apreciere, reputaţia ţi se consolidează.

Rac

Jupiter e un aliat, dacă decizi să lansezi noi proiecte. Cariera ta decolează cu o promoție de sărbătorit având un interviu concludent. Pe partea inimii, tendința este spre romantism, îți exprimi dorința de a acționa mână în mână. Ambele pentru a se reconecta cu complicitate și pentru a construi viitorul.

Leu

Vei lua în curând un nou și foarte frumos moment de cotitură în dragoste. E posibil să devii mai înţelegător, putând ajunge să te substitui în mare măsură persoanelor de lângă tine. Oameni importanţi vă susţin în ascensiunea socială prin talentul de a comunica cu cele mai diferite persoane.

Fecioara

Ianuarie conţine ingredientele necesare pentru atingerea reuşitei: putere de muncă, entuziasm şi creativitate, iniţiativă şi decizie, plus foarte mult dinamism. Pune în practică idei şi proiecte la care te gândeşti de multă vreme şi poți face 1001 demersuri şi aranjamente serioase bazate pe pragmatism .

Balanță

Toate planurile şi iniţiativele tale par să aibă o legătură mai mult sau mai puţin vizibilă cu banii şi afacerile. Avansează-ți pionii în fața părții adverse, în timp ce ego-urile se ciocnesc. Uranus în Taur te racordează la o reţea de înaltă tensiune, care te alimentează generos, dar care, dacă nu aplici măsurile de protecţie a muncii, te poate electrocuta fără milă.

Scorpion

Luna ianuarie este o perioadă mai degrabă stabilă, în care predomină preocupările domestice. Acum apreciezi mai mult confortul, siguranţa şi afecţiunea profundă dar potolită. Nu prea eşti înclinat(ă) spre pasiuni sălbatice şi zbuciumate. Nu vrei nici să te agiți prea mult, nici să-ţi asumi riscuri mari.

Săgetător

Tranzitul planetei Jupiter în zodia Vărsătorului pentru o perioadă de 1 an  este cel mai prielnic vânt care ţi-ar putea sufla în pânze vreodată. Îţi dă energie, curaj, idei, iniţiativă şi dorinţa de a face mai mult, de a face altceva, mai bun, mai interesant, mai sociabil(ă) şi mai comunicativ(ă) decât de obicei.

Capricorn

Veți experimenta o perioadă full planetar în sectorul muncii și al banilor. Frumoasa planetă Jupiter vă va facilita intrarea în lumea comercială, profesională, sau de afaceri. Va trebui să vă calmați în voi înșivă o dorință puternică de rebeliune și de o nevoie de a călca și a provoca deschis pe ceilalți.

Vărsător

Cinci planete din Vărsător (semnul tău), ȋți amplifică personalitatea. Mai bine decât să privești realitatea în față e să o înfrunți. Pentru început, soluționează o dispută financiară, care poate fi nefericită dacă ar fi să continuăm. Cu stresul adăugat la oboseală, sarcina devine mai greu de rezolvat. Legăturile sunt atât sincere, cât și solide. Atenție şi la o posibilă karmă negativă.

Pești

Este foarte posibil să ai de meditat asupra uniunii, să treci printr-o perioadă de distanţare sau reevaluare, să ai senzaţia că nu ţi se acordă suficientă dragoste, să trebuiască să gestionezi probleme vechi, nesoluţionate, care revin în actualitate etc. Planetele din Vărsător predispun o karmă negativă.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Berbec, poți avea statutul de lider apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*