Horoscop săptămânal! Berbecii ”beneficiază” de o perioadă cu mari turbulențe

Berbec

Turbulenţele în egală măsură cu beneficităţile ating sectorul muncii: dezordine, presiune, neplăceri cu colegii, lipsă de continuitate în lucru, enervări legate de obiectele de birou, scule, dar şi mulţumiri asociate de sectorul soft, inteligenţă, tehnicitate. Rezolvarea este de natură sentimentală.

.

Taur

Fecioara „ full planetar” îţi este zodie prietenă, este posibil să ţi se deschidă larg o poartă spre viitor, să treci într-o nouă eră profesională, dar la fel de bine se poate să te trezeşti în miezul unei tornade, fără a avea putinţa de a interveni. La serviciu, vă veţi convinge cu uimire că puteţi fi şi ironici, că puteţi şi zâmbi.

Gemeni

Venus într-un aspect deosebit de bun cu zodia ta şi cu marele benefic Jupiter vă va ajuta fie să vă găsiţi un loc de muncă nou, fie să vă extindeţi afacerea, fie să câştigaţi noi clienţi, influenţi, și, în consecinţă, veniturile vor spori considerabil. Adoptaţi o nouă dietă, fie schimbaţi modul de alimentaţie cu unul naturist .

Rac

Venus, planeta seducţiei, trece prin casa familiei şi amplifică receptivitatea amoroasă, te face să arăţi mai sexy şi creează conjuncturi favorabile apariţiei sau dezvoltării iubirii. Dacă eşti single ai mai multe şanse să cunoşti pe cineva. Este o perioadă de înţelegere şi bună cooperare cu perechea.

Leu

Armata planetară din Fecioară te ajută să îţi pui în valoare calităţile, să apari în lumina cea mai bună şi să poţi exploata la maxim conjuncturile favorabile. E o reală plăcere să mergi la serviciu, pentru că atmosfera de acolo e productivă, constructivă, eforturile tale duc la mai mulţi bani în portmoneu.

Fecioara

Marte activează spiritul întreprinzător, ambiţia şi dorinţa de afirmare. Ai nevoie de obiective, de provocări şi de competiţie. Vrei să demonstrezi ceva sau să lupţi pentru ceva. Cel mai mare inamic al sarcinilor de serviciu de zi cu zi eşti chiar tu, pentru că nimic nu-ţi place, găseşti numai defecte la tot ce faci.

Balanță

Venus-mica benefică, planeta iubirii şi armoniei tranzitează zodia ta aducându-ţi mult farmec, multă putere de seducţie,  multe ocazii relaţionale favorabile. Iubirea poate apărea oricând iar viaţa de cuplu poate face un apreciabil salt calitativ de suflet pereche. Posibil să se activeze datorii karmice.

Scorpion

Timpul Fecioarei îţi este benefic, stimulează creativitatea şi exprimarea talentelor şi aptitudinilor,  te ajută să promovezi, să te pui în valoare şi, nu în ultimul rând, fiindcă îţi scoate în cale conjuncturi favorabile. Financiar, este recomandat să-ţi calculezi bine riscurile să ţii cont de posibile datorii karmice.

Săgetător

Cuplul astral Soare-Marte din Fecioară poate rezerva unele surprize plăcute în materie de carieră. Venus în casa prietenilor vă înzestrează cu capacitatea de a analiza corect lucrurile, de a vă manifesta printr-o dinamică amplificată. Apreciaţi obiectiv evenimentele, ştiţi să expuneţi limpede şi pragmatic ideile.  

Capricorn

Cu Soare şi Marte în zodia prietenă Fecioară apar oportunităţi noi, unele complet neaşteptate,  apar idei care altădată ţi s-ar fi părut irealizabile. Apar şi noi stimuli, care te împing să îndrăzneşti mai mult, să foloseşti informţii secrete. Ai mintea ascuţită, cuvintele potrivite, în orice confruntare profesională.

Vărsător

Există o anumită reţinere metafizică în relaţii, un fel de retragere sau de sfială, născută din faptul că persoana dragă pare să nu îţi dea chiar feed-back-ul pe care ai fi sperat să ţi-l dea. Activităţile de grup, agapele amicale şi ieşirile în societate creează însă circumstanţe relaţionale favorabile.

Pești

Puneţi multă energie în dorinţa de a intra în relaţii cu oameni care au funcţii importante, decât să vă vedeţi cu prietenii de suflet. Excepţie o constituie prieteniile vechi, se poate să vă apuce nostalgia după prietenii din copilărie şi să încercaţi să daţi de ei. Banii imprimă dorinţa de incisivitate prin criticismul anturajului.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Berbecii ”beneficiază” de o perioadă cu mari turbulențe apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*