Horoscop săptămânal! Berbecii își concentrează atenția asupra familiei

Berbec

Timpul Taurului este orientat către muncă, familie, copii. Nevoia de a fi alături de cel drag, de a te oglindi în privirile sale, de a avea confirmări şi feedback-uri este foarte mare. Restul activităţilor şi proiectelor tale se rotesc în jurul acestui punct central, precum se învârt planetele în jurul Soarelui.Taur

Se prefigurează anumite oportunităţi financiare pe care trebuie să le observi la timp. Te apropii treptat de membrii familiei cu care nu ai menţinut un contact stabil. Reuşiţi să înţelegeţi şi să vă faceţi înţeleşi de mai toată lumea, cu excepţia celor care vă invidiază în secret. Cu banii e OK.

Gemeni

La cât de mare forfotă este în casa Cerului, a karmei, finalul zodie Taur este agitat. Poate să fie o perioadă minunată sau infernală. Soarele indică responsabilitatea pentru ceea ce trăieşti şi să te bucuri chiar şi de cele mai dificile situaţii în care eşti pus(ă) prin problematica situatiilor ciudate.

Rac

Marte se mai află în zodia ta, împrumutându-ţi din farmecul şi puterea ei de atracţie, oferindu-ţi circumstanţe amoroase favorabile şi netezindu-ţi calea spre fericire. Pentru cariera dvs. profesională, acum este important să consolidaţi relaţiile pe care le aveţi şi să stabiliţi noi contacte bănoase.

Leu

Relaţiile de suflet decurg aşa cum îţi doreşti, adică în deplină înţelegere şi camaraderie. Omul de alături nu este obiectul unei pasiuni sfâşietoare, ci un complice, un prieten împreună cu care te poţi deda la fel de fel de ghiduşii. O gaşcă de prieteni, un grup de lucru vă reprezintă aspiraţiile.

Fecioara

Neptun tranzitează „ casa cuplului”, Neptun este romantic şi seducător, dar este deopotrivă idealist şi amăgitor, aşa că lesne te poate prinde într-o plasă de iluzii. Deocamdată, trăieşti ca-n vrajă, fiindcă Neptun e susţinut de planeta iubirii, Venus, în Taur. Aşadar vraja sentimentală e mare.

Balanță

Ai o viziune mai lucidă şi mai practică asupra situaţiei tale relaţionale şi eşti un partener destul de rezonabil. Luaţi o foaie de hârtie şi puneţi pe două coloane calităţile şi defectele iubitului. Veţi constata că prima coloană este mult mai mare decât a doua. Vise premonitorii te pot acompania.

Scorpion

Deşi luna Mai încurajează savurarea plăcerilor, există anumite conexiuni între dragoste şi muncă. Astfel, în relaţia de cuplu se poate pune la un moment dat problema îndatoririlor ce le revin fiecăruia dintre cei doi, sau se poate să-ţi asumi anumite responsabilităţi faţă de cel de alături sau amândoi să vă asumaţi o responsabilitate comună.

Săgetător

Volumul mare de lucru, presiunea impusă de termene, de complexitatea sarcinilor, de posibilele situaţii de concurenţă sau de atmosfera “incinsă” de la locul de muncă te ţin în priză şi se pot dovedi destul de stresante. Programul zilnic poate deveni mai încărcat dar îţi aduce rezultate palpabile.

Capricorn

Sentimentele izvorăsc din inimă, dar sunt întreţinute de dorinţa de a cunoaşte şi de a împărtăşi cunoaşterea. Puternici stimuli şi cele mai eficiente afrodisiace îşi extrag esenţa din spirit şi intelect. Intelectul se află într-o formă de zile mari şi operezi foarte uşor noţiuni şi concepte sofisticate.

Vărsător

Realizarile lunii Mai vin în primul rând datorită potenţării unor calităţi precum spiritul de organizare şi de control al situaţiilor, dar şi datorită unei anume şanse care te ajută să străluceşti, să te pui într-o lumină bună, să-ţi etalezi cum se cuvine cunoştinţele şi aptitudinile profesionale. Oricum nu uita de legea karmei, căci ea este un bumerang pentru tine.

Pești

Provocatorul Marte, Venus cea plină de farmec şi tandreţe, şi Jupiter (guvernator astral) îşi dau întâlnire spre a-ţi îmbogăţi viaţa amoroasă sau spre a-ţi picta în culori mai vii căsnicia. Copilul vrea în parc, soţul o cafea, iar părinţii să spună ultimele noutăţi. Speculaţiile financiare sunt avantajoase.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Berbecii își concentrează atenția asupra familiei apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*