Horoscop săptămânal! Capricorn, este posibilă apariția unei vechi iubiri

Berbec

Nu este chiar cea mai romantică perioadă din viaţa ta, dar având în vedere predispoziţia înnăscută a Berbecului pentru actiune vei şti cum să faci ca să minimizezi inconvenientele. Saturn continuă să îşi impună punctul de vedere în casa carierei, un punct de vedere destul de exigent şi sever, care uneori îţi poate crea impresia că omul de alături este rece.Taur

Planeta Marte este cazată într-o casă umbrită, discretă, care fie înăbuşă, fie camuflează acţiunea. Aşa că, cel mai probabil, nu se întamplă mare lucru, ori dacă, totuşi, se întâmplă, este ceva ce are o latură secretă, interzisă, ilicită, confuză, cu meandre greu de descifrat. Este timpul celor născuţi în 1989, căci acum sunt 3 planete în Capricorn şi deschid relațiile cu Europa.

Gemeni

Începe să-ţi sufle vântul în pânze, treburile merg mult mai bine acum cu Soarele prieten din zodia  Balanței. Veţi demonstra că ştiţi să vă ocupaţi de familie, dar că sunteţi şi o abilă femeie de afaceri care ştie să negocieze şi să se impună în faţa oricui şi asta cu un singur scop, să fie veselie, armonie.

Rac

Pluto este în zodia opoziţională, casa familiei. Pluto are ceva de spus, fixează lupa asupra anumitor aspecte relaţionale sau vrea să-ţi prilejuiască anumite stări, anumite conştientizări. Acum când planeta Venus tranzitează Fecioara viaţa de cuplu a Racilor capătă un alt relief, o altă dinamică.

Leu

Soarele tranzitează zodia Balanței, un semn compatibil cu Leul, astfel încât pe plan profesional totul va merge relativ fără probleme, cu condiţia să nu vă enervaţi pentru orice nimic. Balanța este totuşi casa a III-a a temei dvs. şi va pune accentul pe relaţiile cu cei din jur, fraţi, neamuri, pe comunicare.

Fecioara

Cumva, în viaţa de cuplu există o interacţiune bani-relaţie, care, dacă este bine gestionată, poate aduce câştig, dar dacă este prost gestionată, poate aduce pierderi sau fricţiuni. Echilibrul şi soluţiile sunt găsite atunci când se face apel la simţul responsabilităţii, când se distribuie echitabil sarcinile.

Balanță

Planeta Marte se află în Berbec într-o poziţie privilegiată, din care veghează ca lucrurile să meargă bine sau, dacă se mai întamplă câte un accident de parcurs, să-ţi furnizeze soluţii sau alternative. Există o clauză tip OK, trebuie să ai acceptul Cerului în tot ce faci la nivel sentimental.

Scorpion

Vibraţional nu ai prea avea de ales, este ca şi când ţi s-ar întâmpla lucruri asupra cărora tu trebuie să fi „maestrul ocult”, să dovedeşti dinamică şi ambiţie în tot ceea ce faci. Job-ul este obiectivul numărul unu către care îţi concentrezi atenţia şi domeniul care îţi oferă multe satisfacţii sociale.

Săgetător

Marte în Berbec are idei mai originale şi mai nonconformiste despre dragoste şi despre viaţa în doi. Marte iubeşte independenţa, are nevoie de spaţiu personal şi nu se teme de noile experienţe. Planeta Marte trece prin casa erotismului şi aventurii, aşa că ar putea să-ţi aducă o poveste de amor.

Capricorn

Saturn tranzitează Capricornului în tandem cu marele benefic Jupiter. Este o perioadă semnificativă în plan relaţional, fiindcă Saturn este chiar stăpânul personalității. Saturn poate antrena blocaje, tensiuni, îndepărtări, modificări neaşteptate ale cursului lucrurilor, răscolirea unor neînţelegeri trecute, reapariţia unei vechi iubiri etc.

Vărsător

Marte din Berbec îţi insuflă energie şi ambiţie şi te pune mai bine în valoare. Îţi sunt apreciate calităţile de lider şi organizator, capacitatea de a-i motiva pe ceilalţi, competenţele profesionale. Saturn şi Pluto tranzitează Capricornul, casa duşmanilor ascunşi, casa datoriilor karmice.

Pești

Venus va determina o mai mare sociabilitate şi dragoste pentru confort şi viaţă liniştită. Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită va fi mare şi sunt şanse să se rezolve cu bine nemulţumirile existente. Sunteţi un model în toate pentru copiii dvs. Ei vă copiază şi calităţile, şi defectele posibil oculte.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Capricorn, este posibilă apariția unei vechi iubiri apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*