Horoscop săptămânal! Capricornii își pun în evidență calitățile de lider

Berbec

Ingeniozitatea, ideile originale şi novatoare, entuziasmul cu care te implici favorizează succesul. Dacă sunteţi căsătorit(ă), vă sfătuim să evitaţi relaţiile extraconjugale sau să vă ascundeţi cu mare atenţie escapadele amoroase, deoarece puteţi provoca discuţii aprinse care pot duce la despărţire.

Taur

Cu stăpânul casei cuplului în misterioasa şi dificila casă a douăsprezecea, situaţia relaţională s-ar putea să fie destul de complicată. Asupra ei pluteşte un abur enigmatic, secretos sau pur şi simplu confuz iar Cerul este partener decizional. Ȋncerci să pătrunzi tainele sau mecanismele psihologice.

Gemeni

La baza reuşitei rămân în principal ambiţia, initiaţiva şi competitivitatea pe care ţi le insufla prezenţa lui Marte în Berbec. Planeta Marte este cea care te provoacă şi îţi întăreşte voinţa, Marte îţi dă forţă şi energie, Marte îţi cere să acţionezi, să arăţi de ce eşti capabilă, să te impui, să dictezi cu şi prin prieteni.

Rac

Acum, mai mult ca oricând, simţi nevoia de intimitate şi siguranţă, pe care le gaseşti fie alături de familie, în cămin, fie alături de o persoană caldă şi stabilă, într-o ambianţa retrasă şi discretă. În chestiunile casnice şi financiare ţine cont şi de părerea partenerului/partenerei! Se poate să ai nostalgii, să te bântuie amintirile sau să reîntâlneşti o fostă iubire rebelă.

Leu

Tranzitul planetei Marte prin Berbec se finalizează cu o împrospătare, o îmbunătățire, o remodelare a viziunii, a perspectivei, a strategiilor de atingere a obiectivelor. Nimic nu este bătut în cuie, iar pentru a reuşi ai nevoie de multă flexibilitate, de un spirit tânăr şi ingenios, de acțiuni curajoase.

Fecioara

Soarele şi Mercur răsfrâng asupra ta o parte din strălucirea lor, contribuie la afirmare, aduc respect şi admiraţie, pun în valoare aptitudinile pentru conducere şi organizare, stimulează dorinţa de a ieşi în faţă, de a urca pe podium. Apar venituri în plus, dar este bine să fii cu băgare de seamă la Job.

Balanță

Sociabilitatea se manifestă din plin la nivel de grup, initiaţive colective, agape amicale. Când vine vorba de relaţia “unul la unul”, se face simţită o oarecare stânjeneală, o senzaţie de frustrare. Urci în ierarhie, îţi îmbunătăţeşti poziţia socială, ajungi în bătaia reflectoarelor, stârneşti admiraţie. Reacţiile emoţionale sunt intense, există o stare de încordare.

Scorpion

Uranus iubeste acţiunea, experimentul, noul, schimbarea, lucruri care trebuie să ţi se întipărească bine în minte, fiindcă relaţiile Scorpionului stau sub înrâurirea lui Uranus în Taur, iar cei care uită să-i ofere ce doreşte pot suporta consecinţele, soldate de regulă cu bulversări şi rupturi ȋn familie.

Săgetător

Se prefigurează anumite oportunităţi financiare pe care trebuie să le observi la timp. Te apropii treptat de membri familiei cu care nu ai menţinut un contact stabil. Reuşiţi să înţelegeţi şi să vă faceţi înţeleşi de mai toată lumea, cu excepţia celor care vă invidiază în secret. Cu banii e OK.

Capricorn

Tranzitul marelui benefic Jupiter alături de Saturn şi Pluto te ajută să-ţi pui în evidenţă calităţile, să-ţi exerciţi atributele de lider şi bun organizator, să te remarci, să străluceşti, să te impui prin acţiuni de tip „ inginerie neconvenţională”. Relaţiile sunt de schimbare, şeful din tine vrea mai mult.

Vărsător

Perioada este marcată în mod deosebit de ambiţie, iniţiativă. Se poate să apară noi deschideri, noi provocări, care îţi solicită deopotrivă spiritul de luptător, inteligenţa şi diplomaţia. Financiar ai şanse frumoase şi pot apărea unele oportunităţi prin intermediul protectorilor astrali metafizici.

Pești

Venus în Rac îţi conferă o dispoziţie drăgăstoasă, înclinată spre flirt şi romantism, te face mai sexy, mai senzual(ă) – pe scurt, irezistibil(ă).  Te bucuri de mai multă afecţiune şi înţelegere în cuplu, iar dacă eşti single se ivesc noi oferte. Fecioara este promiţătoare prin colaborări şi proiecte de echipă.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Capricornii își pun în evidență calitățile de lider apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*