Horoscop săptămânal! Dragostea influențează gândirea, concepţiile și hrănește poftele romantice

Berbec

Septembrie conţine toate ingredientele necesare pentru atingerea reuşitei: putere de muncă, entuziasm şi creativitate, iniţiativă şi decizie, plus foarte mult dinamism. Pune în practică idei şi proiecte la care te gândeşti de mai multă vreme şi poți face 1001 demersuri şi aranjamente serioase..

Taur

Venus îţi hrăneşte poftele romantice, care de la o vreme te incită la exuberanţă emoţională şi îţi furnizează ocazii favorabile. Sentimentele devin mai nuanţate, trăirile mai profunde, iar atenţia ţi se îndreaptă către aspectele psihologice ale relaţiei, către latura ei misterioasă, care se vrea descifrată.

Gemeni

Marte în Balanţă este cea mai grozavă configuraţie astrală pentru dragoste, distracţii şi sex. Marte patronează amorul, plăcerile şi bucuria de a trăi, vine înveşmântată în valuri de romantism şi răspândeşte în jur parfumul irezistibil al seducţiei. Financiar poţi face bani din idei ingenioase.

Rac

Ai idei noi, originale şi ingenioase, te desfăşori bine în activităţile care au legătura cu informarea, calculul, prelucrarea sau transmiterea datelor. Îţi promovezi excelent afacerile, creaţiile sau interesele, fie prin discurs, fie prin diverse canale care fac să circule informaţia, eşti adeptul noului.

Leu

Dragostea are capacitatea de a-ţi influenţa gândirea şi concepţiile, de a-ţi deschide noi orizonturi în familie. Fecioara poate descoperi lumea alături de persoana iubită. Da, îţi place să apari în public, să socializezi, dar când vine vorba de viaţa de cuplu, vrei să o ţii departe de privirile indiscrete.

Fecioara

Obligaţiile tot mai mari şi lipsa de timp pot să se reflecte negativ asupra relaţiei, mai ales dacă e în stadiu incipient, caz în care lucrurile par să bată pasul pe loc, dacă nu cumva să se afle chiar în regresie. Dacă ai o legătură stabilă, fă ceva ca să aduci un suflu nou, să o înviorezi cumva.

Balanță

Ai foarte multă putere de muncă, te implici foarte activ în rezolvarea sarcinilor ce-ţi revin, dar treburile nici nu se sfârşesc bine, că peste ele vin altele, mai urgente. Este o perioadă plină, stresantă, dar în care poţi face foarte multe dacă planifici bine şi-ţi calculezi atent resursele.

Scorpion

Eşti într-o formă excelentă, că ai energie şi dispui de o mare rezistenţă psihică. Venus planeta inimii  este plină de energie, îţi poate oferi ocazii sentimentale dacă ştii să-i gestionezi resursele. Pentru a produce performanţă, Venus la tine în zodie are nevoie de un ţel clar şi o strategie bună.

Săgetător

Cu Marte acum în zodia prietenă Balanţă casa prietenilor nu te plictisesti. Are Marte grijă să pună sare şi piper, să-ţi facă viaţa de amiciţie mai palpitantă, mai vie, mai pasionantă. Planeta Marte poate să aducă şi nerăbdare, subiectivism, gust pentru risc, tendinţe agresive şi felurite incidente.

Capricorn

Perioada Fecioarei este mai degrabă stabilă pentru Capricorni, în care predomină preocupările domestice şi financiare. Acum apreciezi mai mult confortul, siguranţa şi afecţiunea profundă dar potolită. Nu prea eşti înclinat(ă) spre pasiuni sălbatice şi zbuciumate. Nu vrei nici să te agiti prea mult, nici să-ţi asumi riscuri prea mari.

Vărsător

Dragostea este proslăvită, ea poate avea legătură, deopotrivă, cu cariera, statutul, vizibilitatea publică. Deciziile profesionale pot fi influenţate de sentimente, sau afectivitatea îţi poate impulsiona ascensiunea. Ai o foarte mare vizibilitate, te bucuri de simpatie şi apreciere, reputaţia ţi se consolidează, relaţiile de la serviciu se întăresc.

Pești

Cu marele benefic Jupiter si marele malefic Saturn acum în Vărsător poţi media situaţii dificile şi poţi câştiga neintrând tu în competiţie, ci de pe urma altora, aflaţi în competiţie, precum în proverbul “când doi se ceartă, al treilea câştigă”. Jupiter agreează acţiunile complet noi, te poate ajuta să-ţi revezi proiectele sociale mai vechi.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Dragostea influențează gândirea, concepţiile și hrănește poftele romantice apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*