Horoscop săptămânal! Energia, curajul și ideile definesc zodia peștilor

Berbec

Cu Venus (iubire, tandreţe) în casa lui Cupidon, promisiunile sunt superbe. Sexul opus este foarte receptiv în ce te priveşte, iar tu ai o disponibilitate amoroasă mărită. Ai aliat planeta Venus pentru charisma ta, un timp de seducţie ca să reaprinzi flacăra iubirii şi să o impui în inimile prietenilor.

Taur

Drumurile, comunicarea scrisă şi verbală şi comuniunea mental-spirituală sunt factorii care guvernează viaţa sentimentală. Aici se face apropierea, aici pot apărea şi neînţelegerile. Acestea din urmă pot avea la bază perturbări în transmiterea şi receptarea mesajului bazat pe sentimentalisme.

Gemeni

Soarele în zodia ta, corelat cu Marte si Venus din Rac promit o perioadă extrem de stimulantă, în care trăieşti acea efervescenţă care face ca totul să pară posibil, planetele aduc oportunităţi neaşteptate sau nesperate, îţi pot lansa şi provocări surprinzătoare şi te ajută să activezi casa banilor.

Rac

Prezența planetelor Marte şi Venus în zodia ta reprezintă o binefacere. Propunerile sunt fiabile, proiectele sunt profitabile. Acum este momentul să investești și să te implici în afacerea ta. Uranus e în zodia prietenă Taur ce reprezintă inima sau munca, inițiativele sunt originale și mai îndrăznețe.

Leu

Este o perioadă în care predomină preocupările legate de cei sărmani, problemele de Suflet. Apreciezi mai mult confortul, siguranţa şi afecţiunea profundă dar potolită. Nu eşti înclinat(ă) spre pasiuni sălbatice şi zbuciumate. Nu vrei nici să te agiti prea mult, nici să-ţi asumi riscuri prea mari.

Fecioara

Străluceşti, te impui, poţi avea chiar un statut de lider în acele structuri care adună laolaltă mai multe persoane care au aceleaşi idealuri sau interese. Munca de rutină decurge greoi şi-ţi trebuie  răbdare şi perseverenţă ca să te achiţi de sarcini. Te ajută marele benefic Jupiter acum în zodia Peşti.

Balanță

Planeta guvernatoare a zodiei Venus, e un aliat dacă decizi să lansezi noi proiecte. Cariera ta decolează cu o promoție de sărbătorit având un interviu concludent. Pe partea inimii, tendința este spre romantism, îți exprimi dorința de a acționa mână în mână. Ambele pentru a se reconecta cu complicitate și pentru a construi viitorul.

Scorpion

Dragostea este proslăvită, ea poate avea legătură, deopotrivă cu cariera, statutul. Deciziile profesionale pot fi influenţate de sentimente, afectivitatea îţi poate impulsiona ascensiunea. Ai o  mare vizibilitate, te bucuri de simpatie şi apreciere, reputaţia ţi se consolidează, relaţiile  se întăresc.

Săgetător

Este foarte posibil să ai de meditat asupra uniunii, să treci printr-o perioadă de distanţare sau reevaluare, să ai senzaţia că nu ţi se acordă suficientă dragoste, să trebuiască să gestionezi probleme vechi, nesoluţionate, care revin în actualitate etc. Problemele se pot rezolva prin soluţii oculte.

Capricorn

Planeta Venus vă cere să trageti de urechi soţul (soţia), despre un angajament care trebuie luat, determinând viitorul cuplului. Uranus te racordează la o reţea de înaltă tensiune, care te alimentează prin Cupidon, dar care, dacă nu aplici măsurile de protecţie a muncii, te poate electrocuta fără mila.

Vărsător

Toate planurile şi iniţiativele tale par să aibă o legătură mai mult sau mai puţin vizibilă cu banii şi afacerile. Avansează-ți pionii în fața părții adverse, în timp ce ego-urile se ciocnesc. Planetele Venus şi Marte din Rac aduc avantaj cu şi prin Job, acolo unde interesele se ciocnesc prin stări emoţionale.

Pești

Tranzitul planetei Jupiter în zodia ta pentru o perioadă de câteva luni  este cel mai prielnic vânt care ţi-ar putea sufla în pânze vreodată. Îţi dă energie, curaj, idei, iniţiativă şi dorinţa de a face mai mult, de a face altceva, mai bun, mai interesant, mai spectaculos. Vei fi de departe mai sociabil(ă) şi mai comunicativ(ă) decât de obicei.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Energia, curajul și ideile definesc zodia peștilor apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*