Horoscop săptămânal! Expresia “beat de fericire” domină zodia Fecioară

Berbec

Soarele şi Uranus în casa banilor pot să fie cauzatoare de stres, turbulenţe, rivalităţi şi, în anumite cazuri, conflicte. Multe dintre neajunsurile pe care le aduce de obicei Uranus se datorează pripelii, încăpăţânării şi subiectivismului. Nu reacţiona la cald, judecă lucrurile din punctul de vedere opus.

Taur

Soarele şi Uranus în zodia ta îţi pun în valoare calităţile, te scot în evidenţă, te ajută să-ţi exerciţi abilităţile de lider şi organizator. Ambiţiile sunt mari, te mobilizezi exemplar pentru a te situa la nivelul cerinţelor şi pentru a câştiga stima şi admiraţia celorlalţi. Acţionează cu şi prin prieteni.

Gemeni

Cu Venus (planeta dragostei) în zodia ta şi Marte acum în Rac, iubirea şi/sau căsnicia sunt subiecte aflate pe primele locuri. Configuraţia astrală ar putea aduce o realizare socială cuplului şi poate fi un semn de succes pentru perechea ta. Te dedici muncii  cu toată energia, cu rezultate remarcabile.

Rac

Soarele Taurului îţi conferă o anume strălucire, o energie radiantă care îi face pe ceilalţi să se simtă atraşi de tine, să te trateze cu mai multă atenţie şi consideraţie. Lucru valabil, bineînţeles, şi pentru sexul opus. Marte din Rac te va solicita mai intens. Marte îţi lansează provocări, te cheamă la luptă.

Leu

Soarta te favorizează, depinde de tine ca favorurile să se concretizeze. Încearcă să-i ieşi în întâmpinare! Dacă te închizi în casă sau în birou, fericirii îi va fi greu să te găsească. Poţi face bani frumoşi folosindu-ţi mintea şi puterea de convingere. Atenţie şi la posibile datorii karmice.

Fecioara

Soarele din Taur te face să visezi, să te scufunzi în sentimente ca în apele calde ale unei mări exotice, să trăieşti ca în vis. Expresia “beat de fericire” trebuie să fi fost inventată sub un astfel de aspect astral. Se poate să-ţi găseşti sufletul pereche, să ai parte de o întâlnire cu impact emoţional.

Balanță

Marte este în casa carierei, situaţiile îţi apar în alb şi negru, cauţi absolutul, joci pe mize de genul “totul sau nimic”. Se poate să câştigi. La fel de bine, te poţi alege cu o înfrângere. Te poţi aştepta la episoade intense, la complicaţii sau oprelişti. Stă în puterea ta să îndrepţi lucrurile, nota bene.

Scorpion

Perioada Taurului vă determină să aduceţi schimbări în relaţia cu cel pe care îl iubiţi. Este posibil să apară situaţii care pot fi rezolvate doar prin dispute. Cerul e cu ochii pe voi susţinând mereu latura umană a realităţii. La un nivel mai profund este problematica integrării în universul spiritual şi a acelor inamici care sunt ascunşi în propria noastră fiinţă.

Săgetător

Continuă interesul pentru nou, inovaţie sau experiment, cu o electrizare masivă a casei cuplului, dar şi cu riscul producerii a câte unui scurt-circuit din când în când. Pe de altă parte, se manifestă o tendinţă de retragere într-un univers emoţional închis sau secret, cu stări de încântare, sau deziluzie.

Capricorn

Predispoziţie către flirt şi joc, curiozitate, deschiderea spre nou. Soarele îndeamnă la experimente şi descoperiri în exprimarea sexualitatii, te ajută să pui în valoare atributele feminităţii dacă eşti femeie, sau ale masculinităţii, dacă eşti bărbat, te ajută să exersezi arta amorului şi speculaţiilor.

Vărsător

Dragostea ca atare, neîngrădită de obligaţii şi contracte, este atotstăpânitoare, în forma ei cea mai pură, primară, instinctuală. Influxurile astrale sunt atât de puternice încât te poţi îndrăgosti fără veste, fără a mai avea timp să socoteşti dacă e bine sau ce urmări ar putea avea acest lucru.

Pești

Se poate să te legeni într-un hamac de iluzii, se poate să ai o realizare sentimentală cât se poate de palpabilă, se poate să descoperi trăiri erotice de o natură aproape mistică. În toată povestea, însă, ceea ce contează este emoţia inefabilă, starea de visare, senzaţia de miraculos. Cărările pe care vin spre tine banii nu sunt întotdeauna cele mai cunoscute. Pot fi şi cărări secrete sau mai puţin bătute.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Expresia “beat de fericire” domină zodia Fecioară apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*