Horoscop săptămânal! Fecioară: societatea este inima ta!

Berbec

Nu este chiar simplu să gestionezi simultan şi prezenta aprigului Marte în casa familiei. În orice moment poate să apară ceva neprevăzut, iar lucrurile o pot lua razna fără să prinzi de veste. Toată această nebunie, setea de adrenalină „ acasă” poate avea farmecul ei trepidant, inviorător, incitant. Soarele Taurului vă aduce bani în portmoneu.

Taur

Venus, stăpâna Taurului, şi-a revenit din retrogradare, s-a lămurit cum stau lucrurile şi ştie ce are de făcut. De acum, este capabilă să-l ghideze pe energicul şi ambiţiosul Uranus, aflat în casa personalităţii, aşa că soţ-soţie împreună să puteţi face treaba bună în societate, cu şi prin prieteni.

Gemeni

Cumva, în viaţa de cuplu există o interacţiune bani-relaţie, care, dacă este bine gestionată, poate aduce câştig, dar dacă este prost gestionată, poate aduce pierderi sau fricţiuni. Echilibrul şi soluţiile sunt găsite atunci când se face apel la simţul responsabilităţii, când se distribuie echitabil sarcinile.

Rac

Pasionatul şi agresivul Marte este situat în Rac casa personalităţii, astfel încât axa “tu-eu” este supraîncărcată. Se poate să ai de furcă în alt gen de relaţii sociale, nu neapărat în relaţia de cuplu. Trebuie să fii cu băgare de seamă la felul în care apari în lume: poartă-te echilibrat şi cu diplomaţie!

Leu

Leul are standarde înalte în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Astepţi mult de la partener(ă), te atrag persoanele cu poziţie sau renume, iar viaţa romantică tinde să se amestece cu cea socială sau profesională. Farmecul, eleganţa şi relaţiile sociale pot contribui la avansarea socio-profesională. Trebuie să fii atent(ă) la posibile dificultăţi karmice.

Fecioara

Mercur, care este şi stăpâna personalităţii, este prinsă într-un vârtej creativ şi înnoitor. Aptitudinile sunt puse în evidenţă şi se poate să nimereşti într-o conjunctură ce-ţi oferă noi perspective de dezvoltare. Idei ingenioase, poftă de experimente şi iniţiative îndrăzneţe, societatea este inima ta.

Balanță

Nu este chiar cea mai romantică perioadă din viaţa ta, dar având în vedere predispoziţia înnăscută a Balanţelor pentru pace şi înţelegere, probabil că vei şti cum să faci ca să minimizezi inconvenientele. Saturn continuă să îşi impună punctul de vedere în casa familiei, un punct de vedere destul de exigent şi sever, care uneori îţi poate crea impresia că omul de alături este rece.

Scorpion

Comunicarea este piatra unghiulară în viaţa de cuplu a Scorpionului: ea face şi desface lucrurile, dar tot ea îţi poate juca feste prin prieteni atipici. Ai grijă ce şi cât vorbeşti şi ce scrii în email-uri, SMS-uri. Atenţie să nu te înflăcărezi sentimental pentru ceva înşelător, căci săgeata lui Cupidon ţinteşte.

Săgetător

Vibraţional nu ai prea avea de ales, este ca şi când ţi s-ar întâmpla lucruri asupra cărora tu trebuie să fi „ maestrul”, să dovedeşti dinamică şi ambiţie în tot ceea ce faci. Job-ul este obiectivul numărul unu către care îţi concentrezi atenţia şi domeniul care îţi oferă cele mai multe satisfacţii sociale.

Capricorn

Venus anunţă noroc şi fericire în viaţa sentimentală. Venus în casa dragostei amplifică bucuria de a trăi şi pofta de distracţii şi aduce conjuncturi favorabile. Emoţiile sunt vii, senzualitatea este mai puternică, iar trăirile amoroase se exprimă într-o ambianţă relaxată, lipsită de griji şi de restricţii.

Vărsător

Creează momente pline de prospeţime, fii inventiv(ă), pentru a fi în spiritul aspectului favorabil pe care îl formează Marte cu Soarele acum în Taur. Pe scurt, asteaptă-te la succes şi realizări, la o creştere a veniturilor sau la alte avantaje materiale, dar şi la cheltuieli pe lucruri „ colorate”.

Pești

Cu Venus acum în zodia prietenă Taur ai o dispoziţie accentuată către sociabilitate, comunicare şi îngăduinţă, iar această stare de spirit facilitează mult relaţiile, inclusiv pe cele sentimentale. Dincolo de dragoste şi socializare, există framântari căci Cerul îţi cere să-i ajuţi pe cei aflaţi în dificultate.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Fecioară: societatea este inima ta! apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*