Horoscop săptămânal! Fecioara: vei trăi momente palpitante în dragoste

Claudiu BuciuBerbec

Noii îndrăgostiți vor vedea că viața lor amoroasă ia o întorsătură pozitivă mare. Noul partener își va îndeplini așteptările și această dragoste va dura. Originalitatea și independența ta față de convențiile stabilite te fac un susținător al progresului. Vei atrage atenția în câmpurile de acțiune neexplorate.

Taur

Venus, planeta seducţiei, trece prin casa familiei, amplifică receptivitatea amoroasă, te face să arăţi mai sexy şi creează conjuncturi favorabile apariţiei sau dezvoltării iubirii. Dacă eşti singur, ai mai multe şanse să cunoşti pe cineva. Este o perioadă de înţelegere şi bună cooperare cu perechea. Marte ȋn Berbec poate activa unele datorii karmice.

Gemeni

Drumurile, comunicarea scrisă şi verbală şi comuniunea mental-spirituală sunt factorii care guvernează viaţa sentimentală. Aici se face apropierea, aici pot apărea şi neînţelegerile. Acestea din urmă pot avea la bază perturbări în transmiterea şi receptarea mesajului bazat pe pragmatism.

Rac

Luna Balanței conţine toate ingredientele necesare pentru atingerea reuşitei: putere de muncă, entuziasm şi creativitate, iniţiativă şi decizie, plus foarte mult dinamism. Pune în practică idei şi proiecte la care te gândeşti de mai multă vreme şi poți face 1001 demersuri şi aranjamente serioase.

Leu

Venus e un aliat, dacă decizi să lansezi noi proiecte. Cariera ta decolează cu o promoție de sărbătorit având un interviu concludent. Pe partea inimii, tendința este spre romantism, îți exprimi dorința de a acționa mână în mână. Ambele pentru a se reconecta cu complicitate și pentru a construi viitorul.

Fecioara

Vei trăi momente palpitante în dragoste, iar asta, indiferent de vârsta ta. Se pare că stiţi cum să păstraţi armonia în relaţia dvs., cum să-i faceţi pe plac partenerului dacă vă mobilizaţi puţin în această direcţie. În schimb, dispoziţia pentru flirturi nevinovate este “la ea acasă”. Venus din Leu pune umărul să înlăture oboseala şi slăbiciunea saturniană, dar asta cu acordul Cerului, prin legea karmei.

Balanță

Străluceşti, te impui, poţi avea chiar un statut de lider în acele structuri care adună laolaltă mai multe persoane care au aceleaşi idealuri sau interese. Munca de rutină decurge greoi şi-ţi trebuie multă răbdare şi perseverenţă ca să te achiţi de sarcini. Te ajută marele benefic Jupiter în Capricorn.

Scorpion

Ai foarte multă putere de muncă, te implici foarte activ în rezolvarea sarcinilor ce-ţi revin, treburile nici nu se sfârşesc bine, că peste ele vin altele, mai urgente. O perioadă plină, stresantă, în care poţi face foarte multe dacă planifici bine şi-ţi calculezi atent resursele şi ții cont de legea karmei .

Săgetător

Soarele în zodia prietenă a Balanței promite o lună extrem de stimulantă, în care trăieşti acea efervescenţă care face ca totul să pară posibil, aduce oportunităţi neaşteptate sau chiar nesperate, îţi poate lansa şi provocări surprinzătoare şi te ajută să faci înnoirile şi schimbările intelectuale.

Capricorn

Prezența a trei planete în zodia Capricorn reprezintă o binefacere pentru tine. Propunerile sunt fiabile, proiectele profitabile. Acum este momentul să investești și să te implici în afacerea ta. În ceea ce privește Jupiter si Saturn ȋn zodia ta, inima sau munca, inițiativele tale sunt originale și îndrăznețe.

Vărsător

Cu Venus (iubire, tandreţe) în casa relațiilor de asociere, promisiunile sunt superbe. Sexul opus este foarte receptiv în ce te priveşte, iar tu ai o disponibilitate amoroasă mărită. Ai aliat planeta Venus pentru charisma ta, un timp de seducţie ca să reaprinzi flacăra iubirii şi să o impui în inimile prietenilor.

Pești

Toate planurile şi iniţiativele tale par să aibă o legătură mai mult sau mai puţin vizibilă cu banii şi afacerile. Avansează-ți pionii în fața părții adverse, în timp ce ego-urile se ciocnesc. Planeta Venus aduce avantaje cu şi prin Job, oameni importanţi vă susţin în ascensiunea socială prin prietenii.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Fecioara: vei trăi momente palpitante în dragoste apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*