Horoscop săptămânal! Fecioară, viața de cuplu a căpătat o altă dinamică

Berbec

Începe să-ţi sufle vântul în pânze, treburile merg mai bine cu Soarele prieten din zodia  Vărsătorului. Veţi demonstra că ştiţi să vă ocupaţi de familie, dar că sunteţi şi o abilă femeie de afaceri care ştie să negocieze şi să se impună în faţa oricui şi asta cu un singur scop, să fie veselie. Marte tranzitează casa banilori, anunţând responsabilităţi crescute fata de sistemul de valori materiale.Taur

Soarele tranzitează zodia Vărsătorului, un semn compatibil cu dvs., astfel încât pe plan profesional totul va merge relativ fără probleme, cu condiţia să nu vă enervaţi pentru orice nimic. Planetele Marte şi Uranus iubesc independenţa, au nevoie de spaţiu personal şi nu se tem de noile experienţe.

Gemeni

Planeta Marte este cazată într-o casă umbrită, discretă, care fie înăbuşă, fie camuflează acţiunea. Aşa că, cel mai probabil, nu se întamplă mare lucru, ori dacă, totuşi, se întâmplă, este ceva ce are o latură secretă, interzisă, ilicită, confuză, cu meandre greu de descifrat. Karma negativă poate fi amplificată.

Rac

Venus, planeta dragostei şi a cuplului, se află în Capricorn. Nu trebuie să fii savant ca să pui firele cap la cap şi să tragi concluzia: în ianuarie 2021 îţi merge bine în relaţii. Stop! Corolarul este valabil doar pentru legăturile stabile şi verificate. Atenţie, Soarele Vărsătorului poate activa karma pozitivă.

Leu

Dragostea are capacitatea de a-ţi influenţa gândirea şi concepţiile, de a-ţi deschide noi orizonturi în familie. Fecioara poate descoperi lumea alături de persoana iubită. Da, îţi place să apari în public, să socializezi, dar când vine vorba de viaţa de cuplu, vrei să o ţii departe de privirile indiscrete.

Fecioara

Pluton este în prietenă a Capricornului, casa familiei. Pluton are ceva de spus, fixează lupa asupra anumitor aspecte relaţionale sau vrea să-ţi prilejuiască anumite stări, anumite conştientizări. Acum când planeta Venus tranzitează Capricornul viaţa de cuplu a capătă un alt relief, o altă dinamică.

Balanță

Soarele este în Vărsător, poziţie care îţi insuflă energie şi ambiţie şi te pune mai bine în valoare. Îţi sunt apreciate calităţile de lider şi organizator, capacitatea de a-i motiva pe ceilalţi, competenţele profesionale. Saturn şi Jupiter tranzitează Vărsătorul, casa distracțiilor, a săgeții lui Cupidon.

Scorpion

In ianuarie ai tendinţa de a ridica ştacheta, de a emite pretenţii mai mari „ acasă”, acolo unde acum activează marele malefic Saturn. Ai o atitudine destul de subiectivă şi te retragi prea uşor în tine când nu-ţi convine ceva. Tratează lucrurile mai relaxat şi cu mult umor, ai aliat şi planeta Jupiter.

Săgetător

Jupiter se află în Vărsător într-o poziţie privilegiată, din care veghează ca lucrurile să meargă bine sau, dacă se mai întamplă câte un accident de parcurs, să-ţi furnizeze soluţii sau alternative. Soarele Vărsătorului determină o prezenţă agreabilă, magnetică, plină de farmec ȋn relațiile apropiate.

Capricorn

Cu Marte acum în zodia prietenă Taur, casa distracţiilor, nu te plictisesti. Are grijă Marte să pună sare şi piper, să-ţi facă viaţa de amiciţie mai palpitantă, mai vie, mai pasionantă. Planeta Marte poate să aducă şi nerăbdare, subiectivism, gust pentru risc, tendinţe agresive şi felurite incidente.

Vărsător

Cu 4 planete în Vărsător poţi media situaţii dificile şi poţi câştiga neintrând tu în competiţie, ci de pe urma altora, aflaţi în competiţie, precum în proverbul “când doi se ceartă, al treilea câştigă”. Marele benefic Jupiter agreează acţiunile complet noi, te poate ajuta să-ţi revezi proiectele sociale mai vechi. Planetele din Vărsător vin cu responsabilităţi suplimentare față de muncă.

Pești

Saturn marele malefic trece prin zodia Vărsătorului, casa duşmanilor ascunşi  şi este aducător de anomalii, blocaje şi alte inconveniente. Trebuie să ai un moral foarte bun sau o relaţie “beton” ca să treci fără zdruncinături peste această perioadă. Inventaţi tot felul de trucuri şi situaţii astfel ca zâmbetul iubitei/iubitului să fie unul sincer şi luminos.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Fecioară, viața de cuplu a căpătat o altă dinamică apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*