Horoscop săptămânal! Fecioarele își pot găsi sufletul pereche

BerbecMarte este la tine ȋn zodie, situaţiile apar în alb şi negru, cauţi absolutul, joci pe mize de genul “totul sau nimic”. Se poate să câştigi. Dar, la fel de bine, te poţi alege cu o înfrângere. Te poţi aştepta la episoade intense, la complicaţii sau oprelişti. Ți-ar fi de folos o atitudine mai flexibilă.

Taur

Continuă interesul pentru nou, inovaţie sau experiment, cu o electrizare masivă a casei cuplului, dar şi cu riscul producerii a câte unui scurt-circuit din când în când. Pe de altă parte, se manifestă o tendinţă de retragere într-un univers emoţional închis sau secret, cu stări de încântare, sau deziluzie.

Gemeni

Predispoziţie către flirt şi joc, curiozitate, deschiderea spre nou. Venus îndeamnă la noi experimente şi descoperiri în exprimarea sexualitatii, te ajută să pui în valoare atributele feminităţii dacă eşti femeie, sau ale masculinităţii, dacă eşti bărbat, te ajută să exersezi arta amorului şi speculaţiilor.

Rac

Soarele Scorpionului îţi conferă o anume strălucire, o energie radiantă care îi face pe ceilalţi să se simtă atraşi de tine, să te trateze cu mai multă atenţie şi consideraţie. Lucru valabil, bineînţeles, şi pentru sexul opus. Datorită lui Marte din zodia Berbecului Job-ul te va solicita mai intens. Nici nu este de mirare, fiindcă Soarele şi Marte îţi lansează provocări, te incită, te cheamă la luptă.

Leu

Cu Soarele în casa cuplului, relaţiile sunt, fără îndoială, cap de afiş. Ai o mai mare disponibilitate emoţională, acorzi mai multă atenţie perechii, iar dacă nu ai o pereche, resimţi mai acut singurătatea şi te mobilizezi bine pentru a găsi pe cineva care să ţi se potrivească. Şanse de fericire sentimentală.

Fecioara

Venus ȋn Balanță te face să visezi, să te scufunzi în sentimente ca în apele calde ale unei mări exotice, să trăieşti ca în vis. Expresia “beat de fericire” trebuie să fi fost inventată sub un astfel de aspect astral. Se poate să-ţi găseşti sufletul pereche, să ai parte de o întâlnire cu puternic impact emoţional.

Balanță

Venus e ȋn zodia ta, dragostea  neîngrădită de obligaţii şi contracte, este atotstăpânitoare, în forma ei cea mai pură, primară, instinctuală. Influxurile astrale sunt atât de puternice încât te poţi îndrăgosti fără veste, fără a mai avea timp să socoteşti dacă e bine sau ce urmări ar putea avea acest lucru.

Scorpion

Perioada Scorpionului vă determină să aduceţi schimbări în relaţia cu cel pe care îl iubiţi. Este posibil să apară situaţii care pot fi rezolvate doar prin dispute. Cerul e cu ochii pe voi susţinând mereu latura umană a realităţii. La un nivel mai profund este problematica integrării în universul spiritual şi a acelor inamici care sunt ascunşi în propria noastră fiinţă.

Săgetător

Te legeni într-un hamac de iluzii, se poate să ai o realizare sentimentală cât se poate de palpabilă, descoperi trăiri erotice de o natură aproape mistică, emoţia inefabilă, starea de visare, senzaţia de miraculos. Cărările pe care vin spre tine banii pot fi şi cărări secrete sau mai puţin bătute.

Capricorn

Personalitatea cooperantă este cheia care deschide uşi, trambulina care te propulsează spre succes. Nu te poţi plânge că munca este anostă ori banală. Traversezi o perioadă în care trebuie să inovezi, să înnoiesti, să reformezi ceva legat de muncă. Venus îţi amplifică mult deschiderea către iubire.

Vărsător

Munca intelectuală este favorizată, precum şi tot ceea ce ţine de comunicare, fie ea scrisă ori verbală. Ai şansă la interviuri şi negocieri. Financiar, atâta timp cât îţi gestionezi inteligent resursele, nu ai de ce să te plângi. Problemele apar numai dacă visezi la chilipiruri sau scheme de îmbogăţire rapidă.

Pești

Soarta te favorizează, depinde de tine ca favorurile să se concretizeze. Încearcă să-i ieşi în întâmpinare! Dacă te închizi în casă sau în birou, fericirii îi va fi greu să te găsească. Poţi face bani frumoşi folosindu-ţi mintea şi puterea de convingere. Ai colaborări plăcute şi profitabile financiar cu şi prin prieteni pragmatici.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Fecioarele își pot găsi sufletul pereche apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*