Horoscop săptămânal! Financiar, capricornii au șanse frumoase

Berbec

Planeta guvernatoare Marte se află încă în casa familiei, canalizând multă energie spre zona relaţională, care este în continuare incitantă, motivantă, dar care poate fi şi destul de turbulentă. Pe fondul pasional, întrevederile romantice împrumută un caracter jucăuş, curios şi experimental. Soarele Taurului te ajută să te pui în valoare, să-ţi administrezi bine imaginea şi aptitudinile.

Taur

Cu Soare, Venus şi Marte în zodia ta, Taurul are una dintre cele mai romantice perioade din ultimii ani. Primul favor pe care ţi-l face Venus este că-ţi amplifică magnetismul. Ai farmec, esti sexy, seduci fără efort. Oamenii se simt atraşi de tine în general, iar sexul opus în mod particular.

Gemeni

Cu Soarele în misterioasa şi dificila casă a douăsprezecea, situaţia relaţională s-ar putea să fie destul de complicată. Asupra ei pluteşte un abur enigmatic, secretos, sau confuz iar Cerul este partener decizional. Se poate să treci prin situaţii care îţi stârnesc ingrijorare, să pătrunzi taine psihologice.

Rac

Perioada Taurului acum bine sprijinită de tranzitul planetei Marte trebuie să se soldeze cu o împrospătare, o upgradare, o remodelare a viziunii, a perspectivei, a strategiilor de atingere a obiectivelor. Se poate să te răzgândesti inclusiv în privinţa obiectivelor. Nimic nu este bătut în cuie, iar pentru a reuşi ai nevoie de multă flexibilitate, de un spirit tânăr şi ingenios.

Leu

Soarele şi Venus promit mult şi vor mult, se avântă cu entuziasm, stimulează, interacţionează. Extragi maximum de fericire din bunăvoinţa planetelor (da, planetele pot fi foarte binevoitoare!), lasă lucrurile să vină spre tine şi primeşte-le cu braţele deschise, fără să critici sau să ridici pretenţii.

Fecioara

La baza reuşitei rămân în principal ambiţia, initiaţiva şi competitivitatea pe care ţi le insufla prezenţa lui Marte în Rac. Planeta Marte este cea care te provoacă şi îţi întăreşte voinţa, Marte îţi dă forţă şi energie, Marte îţi cere să acţionezi, să arăţi de ce eşti capabilă, să te impui, să dictezi .

Balanță

Marele benefic Jupiter este favorabil noilor iubiri, căsătoriei, proiectelor comune, veseliei şi bunei înţelegeri în cuplu. Jupiter este foarte independent şi dornic de libertate, aşa că, dacă relaţia actuală merge prost, vei avea probabil puterea de a renunţa la ea, pentru a căuta sufletul pereche.

Scorpion

Uranus iubeste acţiunea, experimentul, noul, schimbarea, lucruri care trebuie să ţi se întipărească bine în minte, fiindcă relaţiile Scorpionului stau sub înrâurirea lui Uranus acum în Taur, iar cei care uită să-i ofere ce doreşte pot suporta consecinţele, soldate de regulă cu bulversări şi rupturi.

Săgetător

Sociabilitatea se manifestă din plin la nivel de grup, initiaţive colective, agape amicale. Când vine vorba de relaţia “one to one”, se face simţită o oarecare stânjeneală, o senzaţie de frustrare. Urci în ierarhie, îţi îmbunătăţeşti poziţia socială, ajungi în bătaia reflectoarelor, stârneşti admiraţie la Job.

Capricorn

Perioada Taurului este marcată în mod deosebit de ambiţie, iniţiativă. Se poate să apară noi deschideri, noi provocări, care îţi solicită deopotrivă spiritul de luptător, inteligenţa şi diplomaţia. Financiar ai şanse frumoase şi pot apărea oportunităţi prin intermediul marelui benefic Jupiter.

Vărsător

Prezenţa marelui benefic Jupiter în zodia ta alături de Saturn cât şi tranzitul planetar Soare, Venus, în Taur te ajută să-ţi pui în evidenţă calităţile, să-ţi exerciţi atributele de lider şi bun organizator, să te remarci, să străluceşti, să te impui prin acţiuni de tip „ inginerie neconvenţională”.

Pești

Norocul vă însoţeste în toate, de aceea, este important să nu va faceţi duşmani. Ca să păstraţi relaţii bune cu cei alături de care lucraţi, va trebui să deveniţi un bun diplomat(ă). Lăsaţi pe mai târziu certuri şi împunsături, împăcaţi-vă cu faptul că vi se vor da sarcini în plus. Relaţiile asociate familiei sunt sub influenţa planetară benefică Soare-Venus din Taur.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Financiar, capricornii au șanse frumoase apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*