Horoscop săptămânal! Gemeni: ai nevoie de ajutorul prietenilor ca să depășești obstacolele

Berbec

Reacţiile emoţionale sunt intense, există o stare de încordare şi este greu să pui de acord latura sexuală, instinctivă, cu nevoile sufletului sau cu dorinţa de armonie. Chestiunile legate de copii, de sarcină sau de calitatea de părinte pot participa şi ele la tulburarea păcii conjugale/parteneriale.

.

Taur

Provocatorul Marte, Venus cea plină de farmec şi tandreţe, şi Jupiter (Cupidon astral) îşi dau întâlnire spre a-ţi îmbogăţi viaţa amoroasă sau spre a-ţi picta în culori mai vii căsnicia. Copilul vrea în parc, soţul o cafea, iar părinţii să spună ultimele noutăţi. Speculaţiile financiare sunt avantajoase.

Gemeni

Ai capul plin de planuri şi o poftă grozavă de înnoire ”acasă”. Este posibil să nu ai, totuşi, suficient avânt încât să preiei iniţiativa. Dar nu este bai, fiindcă au grijă ceilalţi să te pună în mişcare. Te mişti odată cu un grup mai mare, îţi dau un impuls prietenii, îţi deschid uşile protectorii.

Rac

Perioada temporală Rac este marcată în mod deosebit de ambiţie, iniţiativă. Se poate să apară noi deschideri, noi provocări, care îţi solicită deopotrivă spiritul de luptător, inteligenţa şi diplomaţia. Financiar ai şanse frumoase şi pot apărea unele oportunităţi prin intermediul protectorilor astrali metafizici.

Leu

Cu Venus şi Marte în zodia ta, Leul are una dintre cele mai romantice perioade din ultimii ani. Primul favor pe care ţi-l face Venus este că-ţi amplifică magnetismul. Ai farmec, esti sexy, seduci fără efort. Oamenii se simt atraşi de tine în general, iar sexul opus în mod particular. Soarele în Rac poate declanşa unele datorii karmice.

Fecioara

Sociabilitatea se manifestă din plin la nivel de grup, initiaţive colective, agape amicale. Când vine vorba de relaţia “one to one”, se face simţită o oarecare stânjeneală, o senzaţie de frustrare. Urci în ierarhie, îţi îmbunătăţeşti poziţia socială, ajungi în bătaia reflectoarelor, stârneşti admiraţie. Duşmăniile ascunse te pot atinge prin legea karmei.

Balanță

La baza reuşitei rămân în principal ambiţia, initiaţiva şi competitivitatea pe care ţi le insufla prezenţa lui Marte şi Venus în Leu. Marte este cea care te provoacă şi îţi întăreşte voinţa, Marte îţi dă forţă şi energie, Marte îţi cere să acţionezi, să arăţi de ce eşti capabilă, să te impui, să dictezi.

Scorpion

Uranus iubeste acţiunea, experimentul, schimbarea, lucruri care trebuie să ţi se întipărească bine în minte, fiindcă relaţiile Scorpionului stau sub înrâurirea lui Uranus acum în Taur, iar cei care uită să-i ofere ce doreşte pot suporta consecinţele, soldate de regulă cu bulversări şi rupturi în carieră.

Săgetător

Cauţi succesul şi se pare că acesta nu va întârzia să apară. Soarele Racului te ajută să te pui în valoare, să-ţi administrezi bine imaginea şi aptitudinile; Marte din Leu îţi dă avânt, determinare şi iniţiativă; Venus tot în Leu îţi asigură un bun contact cu colaboratorii, şefii şi autorităţile.

Capricorn

Cu Venus în misterioasa şi dificila casă a douăsprezecea, situaţia relaţională s-ar putea să fie destul de complicată în luna Racului. Asupra ei pluteşte un abur enigmatic, secretos sau pur şi simplu confuz iar Cerul este partener. Se poate să încerci să pătrunzi tainele sau mecanismele psihologice.

Vărsător

La cât de mare forfotă este în casa Cerului, a karmei, startul zodiei Rac este benefic acum cu planete în Leu. Poate să fie o perioadă minunată sau infernală. Soarele Racului indică responsabilitatea pentru ceea ce trăieşti şi să te bucuri chiar şi de cele mai dificile situaţii în care eşti pus(ă) prin Job.

Pești

Saturn e în Vărsător, casa karmei lucrurile nu merg uşor. Responsabilităţile sunt împovărătoare, ai în vizor obiective serioase, care cer timp şi răbdare pentru a putea fi atinse. Mizează pe egalitatea forţelor, pe Cer, pe un aport personal bine delimitat pe plan sentimental şi profesional.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Gemeni: ai nevoie de ajutorul prietenilor ca să depășești obstacolele apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*