Horoscop săptămânal! Gemeni, valoarea ești tu

Berbec

Venus te învăluie cu un nor de dorinţă şi senzualitate, iar disponibilitatea ta amoroasă este foarte accentuată. Atragi, seduci, te laşi atras(ă) sau sedus(ă). Ca bonus astral Jupiter vizitează zodia Vărsătorului, reprezintând un context memorabil şi norocos, generând mult optimism cu şi prin prieteni.Taur

Există o anumită reţinere metafizică în relaţii, un fel de retragere sau de sfială, născută din faptul că persoana dragă pare să nu îţi dea chiar feed-back-ul pe care ai fi sperat să ţi-l dea. Activităţile de grup, agapele amicale şi ieşirile în societate creează însă circumstanţe relaţionale favorabile.

Gemeni

Cu Marte la tine în zodie nu te aştepta la o poveste de amor dulce şi roz! Povestea va fi “condimentată”, nărăvaşă, iar uneori s-ar putea ca situaţia să te depăşească. Şi încă ceva: nu cheltui peste măsură pentru a impresiona! Valoarea eşti tu, iar dacă celălalt nu vede asta, nu te merită.

Rac

Cuplul astral Soare-Venus din zodia Berbecului îţi poate rezerva unele surprize plăcute în materie de carieră. Venus în casa carierei  vă înzestrează cu capacitatea de a analiza corect lucrurile, de a vă manifesta printr-o dinamică amplificată. Apreciaţi obiectiv evenimentele, ştiţi să expuneţi limpede şi pragmatic ideile.

Leu

Cu Jupiter şi Venus în zodia prietenă Berbec apar oportunităţi noi, unele complet neaşteptate,  apar idei care altădată ţi s-ar fi părut irealizabile. Stimuli noi te împing să îndrăzneşti mai mult, să foloseşti informţii secrete. Ai mintea ascuţită, cuvintele potrivite, în orice confruntare profesională.

Fecioara

Armata planetară din Vărsător te ajută să îţi pui în valoare calităţile, să apari în lumina cea mai bună şi să poţi exploata la maxim conjuncturile favorabile. E o reală plăcere să mergi la serviciu, pentru că atmosfera de acolo e productivă, constructivă, eforturile tale duc la rezultate palpabile.

Balanță

Venus-mica benefică, planeta iubirii şi armoniei, se va întâlni cu Soarele Berbecului, aducându-ţi mult farmec, multă putere de seducţie,  ocazii relaţionale favorabile. Sub asemenea auspicii iubirea poate apărea oricând iar viaţa de cuplu poate face un apreciabil salt calitativ de suflet pereche.

Scorpion

Turbulenţele în egală măsură cu beneficităţile ating sectorul muncii: dezordine, presiune, neplăceri cu colegii, lipsă de continuitate în lucru, enervări legate de obiectele de birou, scule, dar şi mulţumiri asociate de sectorul soft, inteligenţă, tehnicitate. Rezolvarea este de natură ocultată.

Săgetător

Venus, de comun acord cu Soarele, îţi hrăneşte aspiraţiile si-ţi scoate în cale circumstanţe favorabile împlinirii lor. Formaţia Jupiter- marele benefic al sistemului solar şi Venus din zodia Berbecului favorizează creşterea popularităţii la Job şi o îmbunătăţire a relaţiilor cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Contactele cu ceilalţi sunt afectuoase, calde şi empatice, iar sexul opus se simte inexorabil atras de farmecul tău seducător. Este “mâna” lui Venus, planeta dragostei, care îţi trece prin „casa familiei”. Venus favorizează iubirea, înţelegerea şi buna-dispoziţie în cuplu, împăcările şi distracţiile în doi.

Vărsător

Vărsătorul „ full planetar” îţi este prieten, este posibil să ţi se deschidă larg o poartă spre viitor, să treci într-o nouă eră profesională, dar la fel de bine se poate să te trezeşti în miezul unei tornade, fără a avea putinţa de a interveni. La serviciu, vă veţi convinge cu uimire că puteţi fi şi ironici, că puteţi şi zâmbi cu bunăvoinţă, bucurându-vă de viaţă.

Pești

Chestiunile de natură practică prevalează asupra aspiraţiilor către glorie şi succes. Va fi greu să vă furişaţi şi să urmăriţi propriul interes, dar până la urma veţi reuşi. Unii colegi pot fi negativişti, încercând să vă distrugă încrederea vizavi de proiecte personale pe care intenţionaţi să le derulaţi.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Gemeni, valoarea ești tu apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*