Horoscop săptămânal! Gemenii falimentează, dacă visează la îmbogăţire rapidă

Claudiu BuciuBerbec

Soarele Fecioarei îţi conferă o anume strălucire, o energie radiantă care îi face pe ceilalţi să se simtă atraşi de tine, să te trateze cu mai multă atenţie şi consideraţie. Lucru valabil, bineînţeles, şi pentru sexul opus. Datorită lui Marte din zodia ta Job-ul te va solicita mai intens. Nici nu este de mirare, fiindcă Soarele şi Marte îţi lansează provocări, te incită, te cheamă la luptă.


Taur

Venus ȋn Leu te face să visezi, să te scufunzi în sentimente ca în apele calde ale unei mări exotice, să trăieşti ca în vis. Expresia “beat de fericire” trebuie să fi fost inventată sub un astfel de aspect astral. Se poate să-ţi găseşti sufletul pereche, să ai parte de o întâlnire cu puternic impact emoţional.

Gemeni

Munca intelectuală este favorizată, precum şi tot ceea ce ţine de comunicare, fie ea scrisă ori verbală. Ai şansă la interviuri şi negocieri. Financiar, atâta timp cât îţi gestionezi inteligent resursele, nu ai de ce să te plângi. Problemele apar numai dacă visezi la chilipiruri sau scheme de îmbogăţire rapidă. Interacţiunea cu oamenii este caracterizată frecvent de sentimentalisme.Rac

Marte este în casa carierei, situaţiile îţi apar în alb şi negru, cauţi absolutul, joci pe mize de genul “totul sau nimic”. Se poate să câştigi. Dar, la fel de bine, te poţi alege cu o înfrângere. Te poţi aştepta la episoade intense, la complicaţii sau oprelişti. Cum nu stă însă întotdeauna în puterea ta să îndrepţi lucrurile pe făgaşul dorit, ţi-ar fi de mai folos o atitudine flexibilă.

Leu

Soarta te favorizează, depinde de tine ca favorurile să se concretizeze. Încearcă să-i ieşi în întâmpinare! Dacă te închizi în casă sau în birou, fericirii îi va fi greu să te găsească. Poţi face bani frumoşi folosindu-ţi mintea şi puterea de convingere. Ai colaborări plăcute şi profitabile financiar.

Fecioara

Se poate să te legeni într-un hamac de iluzii, se poate să ai o realizare sentimentală cât se poate de palpabilă, se poate să descoperi trăiri erotice de o natură aproape mistică. În toată povestea, însă, ceea ce contează este emoţia inefabilă, starea de visare, senzaţia de miraculos, o relație karmică.

Balanță

Contactele cu ceilalţi sunt afectuoase, calde şi empatice, iar sexul opus se simte inexorabil atras de farmecul tău seducător. Este “mâna” lui Venus, planeta dragostei, care trece prin „casa prietenilor”. Venus favorizează iubirea, înţelegerea şi buna-dispoziţie în cuplu, împăcările şi distracţiile în doi

Scorpion

Cu Soarele în casa prietenilor, relaţiile sunt, fără îndoială, cap de afiş. Ai o mai mare disponibilitate emoţională, acorzi mai multă atenţie perechii, iar dacă nu ai o pereche, resimţi mai acut singurătatea şi te mobilizezi bine pentru a găsi pe cineva care să ţi se potrivească. Şanse de fericire sentimentală.

Săgetător

Cooperarea este cheia care deschide uşi, trambulina care te propulsează spre succes. Nu te poţi plânge că munca este anostă ori banală. Traversezi o perioadă în care trebuie să inovezi, să înnoiesti, să reformezi ceva legat de muncă. Planeta Venus îţi amplifică mult deschiderea către iubire leoniană.

Capricorn

Conjuncţia Jupiter-Saturn  este decisă să-ţi aducă ocazii favorabile. Emoţiile tale vor fi influenţate de pragmatism sau tinzi tu însuţi să influenţezi emoţiile altora prin ceea ce comunici. Există disponibilitate, există şi oferte, trăirile sunt intense şi pot produce întâmplări benefice semnificative.

Vărsător

Jupiter sincron cu Saturn în Capricorn va colora şi va împlini orice dorinţă ce trebuie să coincidă cu cerinţele Cerului, cu implicarea ta în lucrarea Ierarhiilor superioare. Jupiter va străluci ȋn Capricorn sectorul îngerilor dar şi a prizonieratelor ce ţin cont de o karmă negativă ce se poate activa.

Pești

Marte în casa banilor poate foarte bine să fie cauzator de stres, turbulenţe, rivalităţi şi, în anumite cazuri, conflicte. Multe dintre neajunsurile pe care le aduce de obicei Marte se datorează pripelii, încăpăţânării şi subiectivismului. Nu reacţiona la cald, judecă lucrurile din punctul de vedere opus.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Gemenii falimentează, dacă visează la îmbogăţire rapidă apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*