Horoscop săptămânal! Gemenii sunt grav indeciși

Berbec

Marte, care este şi stăpâna ocultismului este prinsă într-un vârtej creativ şi înnoitor. Aptitudinile sunt puse în evidenţă şi se poate să nimereşti într-o conjunctură ce-ţi oferă noi perspective de dezvoltare. Ai idei ingenioase, poftă de experimente şi iniţiative îndrăzneţe. Vise premonitorii sunt ȋn inima ta.

Taur

Venus în Scorpion îţi conferă o dispoziţie drăgăstoasă, înclinată spre flirt şi romantism, te face mai sexy, mai senzual(ă) – pe scurt, irezistibil(ă).  Te bucuri de mai multă afecţiune şi înţelegere în cuplu, iar dacă eşti single se ivesc noi oferte. Decembrie este promiţător prin proiecte de echipă.

Gemeni

Perioada Săgetătorului acum bine sprijinită de tranzitul planetei Marte trebuie să se soldeze cu o împrospătare, o upgradare, o remodelare a viziunii, a perspectivei, a strategiilor de atingere a obiectivelor. Se poate să te răzgândesti inclusiv în privinţa obiectivelor. Nimic nu este bătut în cuie, iar pentru a reuşi ai nevoie de multă flexibilitate, de un spirit tânăr şi ingenios.

Rac

Racul are standarde înalte în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale. Astepţi mult de la partener(ă), te atrag persoanele cu poziţie sau renume, iar viaţa romantică tinde să se amestece cu cea socială sau profesională. Farmecul, eleganţa şi relaţiile sociale pot contribui la avansarea socio-profesională.

Leu

Configuraţia astrală a acestei perioade poate să rascolească trecutul şi să-ţi scoată în cale o fostă iubire. Ți-ar prinde bine o ieşire sau chiar un voiaj mai lung, poţi lucra oriunde în casa Europei în condiţii de maxime avantaje. Uranus pune în prim plan unicitatea voastră  în comparaţie cu ceilalţi.

Fecioara

Cu Venus în zodia prietenă Scorpion ai o dispoziţie accentuată către sociabilitate, comunicare şi îngăduinţă, iar această stare de spirit facilitează mult relaţiile, inclusiv pe cele sentimentale. Dincolo de dragoste şi socializare există framântari căci Cerul îţi cere să-i ajuţi pe cei aflaţi în dificultate.

Balanță

Pasionatul şi agresivul Marte este situat în Berbec în casa cuplului Balanțelor, astfel încât axa “tu-eu” este supraîncărcată. Se poate să ai de furcă în alt gen de relaţii sociale, nu neapărat în relaţia de cuplu. Riscul ca tensiunile dinamice să se descarce asupra relaţiei de cuplu este foarte mare. Ca bonus ai planeta guvernator Venus ȋn „casa banilor”.

Scorpion

Eşti într-o formă bună, ai energie şi o rezistenţă pe care poţi conta. Venus la tine în zodie pune accent pe viaţa culturală sau artistică, pe eforturile îndreptate către acţiunile colective sau care privesc comunitatea. Trebuie să fii cu băgare de seamă, poartă-te echilibrat şi cu diplomaţie!

Săgetător

Soarele Săgetătorului răsfrânge asupra ta o parte din strălucirea lui, contribuie la afirmare, aduce respect şi admiraţie, pune în valoare aptitudinile pentru conducere şi organizare, stimulează dorinţa de a ieşi în faţă, de a urca pe podium. Apar venituri în plus, dar este bine să fii cu băgare de seamă.

Capricorn

Relaţiile Capricornului au legătură cu mentalul, cu comunicarea, cu drumurile. Relaţional la carieră şi bani aflat în Săgetător, Soarele este bine aspectat şi te poate ajuta să clădeşti solid şi durabil. Rezistenţa fizică este bună ai suficiente rezerve de energie prin cele 3 planete la final de Capricorn.

Vărsător

Venus, planeta dragostei, tranzitează casa carierei şi îţi aduce în dar tot ce are mai bun: farmec, eleganţă, bună-dispoziţie, noroc, senzualitate, o mare putere de seducţie. Venus vă ajută să rezolvaţi cu succes aspecte legate de vizibilitate socială. Ȋn curȃnd relațiile karmice intră pe un nou făgaş.

Pești

Crează momente pline de prospeţime, fii inventiv(ă), pentru a fi în spiritul aspectului favorabil pe care îl formează Marte cu Soarele Săgetătorului. Asteaptă-te la succes şi realizări, la o creştere a veniturilor, dar şi la cheltuieli pe lucruri „ colorate” pentru  propria persoană, propria garderobă.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Gemenii sunt grav indeciși apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*