Horoscop săptămânal! În această perioadă, Balanțele seduc fără efort

Berbec

Sociabilitatea se manifestă din plin la nivel de grup, initiaţive colective, agape amicale. Când vine vorba de relaţia “one to one”, se face simţită o oarecare stânjeneală, o senzaţie de frustrare. Urci în ierarhie, îţi îmbunătăţeşti poziţia socială, ajungi în bătaia reflectoarelor, stârneşti admiraţie.
Taur

Uranus iubește acţiunea, experimentul, noul, schimbarea, lucruri care trebuie să ţi se întipărească bine în minte, fiindcă relaţiile Taurului stau sub înrâurirea lui Uranus la tine ȋn zodie, iar cei care uită să-i ofere ce doreşte pot suporta consecinţele, soldate de regulă cu bulversări şi rupturi.

Gemeni

Oare ce vei resimţi mai puternic, nevoia de lărgire a orizontului intelectual-cultural-spiritual, sau de lărgire a orizontului fizic? Vei avea oare legături foarte vii cu mediile universitare, ştiinţifice, publicistice – sau vei călători ori vei întreţine relaţii de afaceri/colaborare cu persoane aflate la distanţă? Toate aceste scenarii sunt posibile şi toate pot avea impact asupra carierei.

Rac

La baza reuşitei rămân însă în principal ambiţia, initiaţiva şi competitivitatea pe care ţi le insufla prezenţa lui Marte în Berbec. Planeta Marte este cea care te provoacă şi îţi întăreşte voinţa, Marte îţi dă forţă şi energie, Marte îţi cere să acţionezi, să arăţi de ce eşti capabilă, să te impui, să dictezi.

Leu

Marele benefic Jupiter este favorabil noilor iubiri, căsătoriei, proiectelor comune, veseliei şi bunei înţelegeri în cuplu. Jupiter este foarte independent şi dornic de libertate, aşa că, dacă relaţia actuală merge prost, vei avea probabil puterea de a renunţa la ea, pentru a căuta sufletul pereche.

Fecioara

Cu Saturn în casa job-ului lucrurile nu merg prea uşor. Fie responsabilităţile sunt împovărătoare, fie ai în vizor obiective serioase, care cer timp şi răbdare pentru a putea fi atinse. Mizează pe egalitatea forţelor şi pe un aport personal bine delimitat pe plan sentimental şi profesional.

Balanță

Cu Soare, Jupiter şi Saturn în zodia prietenă, Balanţa are una dintre cele mai romantice perioade din ultimii ani. Primul favor pe care ţi-l face Jupiter este că-ţi amplifică magnetismul. Ai farmec, esti sexy, seduci fără efort. Oamenii se simt atraşi de tine în general, iar sexul opus în mod particular.

Scorpion

Reacţiile emoţionale sunt intense, există o stare de încordare şi este greu să pui de acord latura sexuală, instinctivă, cu nevoile sufletului sau cu dorinţa de armonie. Chestiunile legate de copii, de sarcină sau de calitatea de părinte pot participa şi ele la tulburarea păcii conjugale/parteneriale.

Săgetător

Soarele şi Marte promit mult şi vor mult, se avântă cu entuziasm, stimulează, interacţionează. Extragi maximum de fericire din bunăvoinţa planetelor (da, planetele pot fi foarte binevoitoare!), lasă lucrurile să vină spre tine şi primeşte-le cu braţele deschise, fără să critici sau să ridici pretenţii.

Capricorn

Norocul vă însoţeste în toate, de aceea, este important să nu vă faceţi duşmani. Ca să păstraţi relaţii bune cu cei alături de care lucraţi, va trebui să deveniţi un bun diplomat(ă). Lăsaţi pe mai târziu certuri şi împunsături, împăcaţi-vă cu faptul că vi se vor da sarcini în plus. Cu banii este OK.

Vărsător

Există câteva circumstanţe astrale care contribuie vizibil la relansarea activităţii tale. Mai întâi, prezenţa marelui benefic Jupiter în zodia ta alături de Saturn şi Marte în Berbec te ajută să-ţi pui în evidenţă calităţile, să-ţi exerciţi atributele de lider şi bun organizator, să te remarci, să străluceşti, să te impui prin acţiuni de tip ”inginerie neconvenţională”.

Pești

Cu stăpânul casei prietenilor în misterioasa şi dificila casă a douăsprezecea, situaţia relaţională s-ar putea să fie destul de complicată în luna ta. Asupra ei pluteşte un abur enigmatic, secretos sau pur şi simplu confuz iar Cerul este partener decizional. Se poate să treci prin situaţii care îţi stârnesc ingrijorare, să încerci să pătrunzi tainele sau mecanismele psihologice.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! În această perioadă, Balanțele seduc fără efort apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*