Horoscop săptămânal! În această săptămână, zodiile au parte de provocări, oportunități financiare și romantism

Berbec

Planeta guvernatoare Marte se află încă în casa lui Cupidon, canalizând multă energie spre zona relaţională, care este în continuare incitantă, motivantă, dar care poate fi şi destul de turbulentă. Pe fondul pasional, întrevederile romantice împrumută un caracter jucăuş, curios şi experimental.

Taur

Venus, îşi face de lucru prin preajma lui marte din Fecioară, perspectivele sunt destul de promiţătoare. Taurul aduce un proiect de viitor comun, sau o situaţie care implică un prieten, sau o conjunctură care are impact asupra imaginii sau poziţiei pe care o ai în sânul unui grup.

 

Gemeni

Ai o viziune mai lucidă şi mai practică asupra situaţiei tale relaţionale şi eşti un partener destul de rezonabil. Luaţi o foaie de hârtie şi puneţi pe două coloane calităţile şi defectele iubitului. Veţi constata că prima coloană este mult mai mare decât a doua. Vise premonitorii te pot acompania.

Rac

Se prefigurează anumite oportunităţi financiare pe care trebuie să le observi la timp. Te apropii treptat de membrii familiei cu care nu ai menţinut un contact stabil. Reuşiţi să înţelegeţi şi să vă faceţi înţeleşi de mai toată lumea, cu excepţia celor care vă invidiază în secret. Cu banii e OK.

Leu

Soarele Leului te ajută să te pui în valoare, să-ţi administrezi bine imaginea şi aptitudinile; Marte şi Venus din Fecioară îţi dau avânt, determinare şi iniţiativă; Venus îţi asigură un bun contact cu colaboratorii, şefii şi autorităţile; iar Mercur te asistă în luarea deciziilor potrivite la nivel mental.

Fecioara

Neptun tranzitează ”casa cuplului”, Neptun este romantic şi seducător, dar este deopotrivă idealist şi amăgitor, aşa că lesne te poate prinde într-o plasă de iluzii. Deocamdată, trăieşti ca-n vrajă, fiindcă Neptun e susţinut de planeta iubirii, Venus, în Fecioară. Aşadar vraja sentimentală e mare.

Balanță

Cu stăpânul casei cuplului în misterioasa şi dificila casă a douăsprezecea, situaţia relaţională s-ar putea să fie destul de complicată în luna Leului. Asupra ei pluteşte un abur enigmatic, secretos sau pur şi simplu confuz iar Cerul este partener decizional. Se poate să treci prin situaţii care îţi stârnesc îngrijorare, să încerci să pătrunzi tainele sau mecanismele psihologice.

Scorpion

Perioada este marcată în mod deosebit de ambiţie, iniţiativă. Se poate să apară noi deschideri, noi provocări, care îţi solicită deopotrivă spiritul de luptător, inteligenţa şi diplomaţia. Financiar ai şanse frumoase şi pot apărea unele oportunităţi prin intermediul protectorilor astrali metafizici.

Săgetător

Realizările lunii august vin în primul rând datorită potenţării unor calităţi precum spiritul de organizare şi de control al situaţiilor, dar şi datorită unei anume şanse care te ajută să străluceşti, să te pui într-o lumină bună, să-ţi etalezi cum se cuvine cunoştinţele şi aptitudinile profesionale.

Capricorn

Oare ce vei resimţi mai puternic, nevoia de lărgire a orizontului intelectual-cultural-spiritual, sau de lărgire a orizontului fizic? Vei avea oare legături foarte vii cu mediile universitare, ştiinţifice, publicistice – sau vei călători ori vei întreţine relaţii de afaceri/colaborare cu persoane aflate la distanţă? Toate aceste scenarii sunt posibile şi toate pot avea impact asupra carierei.

Vărsător

Ai capul plin de planuri şi o poftă grozavă de înnoire ”acasă”. Este posibil să nu ai, totuşi, suficient avânt încât să preiei iniţiativa. Dar nu este bai, fiindcă au grijă ceilalţi să te pună în mişcare. Te mişti odată cu un grup mai mare, îţi dau un impuls prietenii, îţi deschid uşile protectorii astrali.

Pești

Provocatorul Marte, Venus cea plină de farmec şi tandreţe, şi Jupiter (Cupidon astral) îşi dau întâlnire spre a-ţi îmbogăţi viaţa amoroasă sau spre a-ţi picta în culori mai vii căsnicia. Copilul vrea în parc, soţul o cafea, iar părinţii să spună ultimele noutăţi. Soarele Leului aduce avantaje cu şi prin Job.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! În această săptămână, zodiile au parte de provocări, oportunități financiare și romantism apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*