Horoscop săptămânal! Întâlnirile cu impact emoțional definesc multe zodii în această săptămână

Berbec

Soarele Berbecului îţi pune în valoare calităţile, te scoate în evidenţă, te ajută să-ţi exerciţi abilităţile de lider şi organizator. Ambiţiile sunt mari, te mobilizezi exemplar pentru a te situa la nivelul cerinţelor şi pentru a câştiga stima şi admiraţia celorlalţi. Te dedici muncii  cu toată energia, cu rezultate remarcabile.

Taur

Venus, stăpâna zodie Taur, intră într-un fel de hibernare, în aşteptarea unor vremuri mai fericite, sau îşi vede de treabă departe de ochii lumii. Ai o iubire secretă? Sau te retragi pentru a-ţi analiza erorile şi a-ţi construi strategii de succes pentru viitor? Sunt multe de rezolvat la nivel de prieteni, de bani.

Gemeni

Cooperarea este cheia care deschide uşi, trambulina care te propulsează spre succes. Nu te poţi plânge că munca este anostă ori banală. Traversezi o perioadă în care trebuie să inovezi, să înnoiesti, să reformezi ceva legat de muncă. Venus (Peşti) amplifică mult deschiderea către iubire.

Rac

Continuă interesul pentru nou, inovaţie sau experiment, cu o electrizare masivă a casei cuplului, dar şi cu riscul producerii a câte unui scurt-circuit din când în când. Pe de altă parte, se manifestă o tendinţă de retragere într-un univers emoţional închis sau secret, cu stări de încântare, sau deziluzie.Vise premonitorii te pot acompania.

Leu

Soarta te favorizează, depinde de tine ca favorurile să se concretizeze. Încearcă să-i ieşi în întâmpinare! Dacă te închizi în casă sau în birou, fericirii îi va fi greu să te găsească. Poţi face bani frumoşi folosindu-ţi mintea şi puterea de convingere. Ai colaborări plăcute şi profitabile financiar.

Fecioara

Venus din Peşti îţi conferă o anume strălucire, o energie radiantă care îi face pe ceilalţi să se simtă atraşi de tine, să te trateze cu mai multă atenţie şi consideraţie. Datorită lui Marte din zodia Gemeni Job-ul te va solicita mai intens. Jupiter şi Saturn îţi lansează provocări, te incită, te cheamă la luptă.

Balanță

Cu Soarele în casa cuplului, relaţiile sunt, fără îndoială, cap de afiş. Ai o mai mare disponibilitate emoţională, acorzi mai multă atenţie perechii, iar dacă nu ai o pereche, resimţi mai acut singurătatea şi te mobilizezi bine pentru a găsi pe cineva care să ţi se potrivească. Şanse de fericire sentimentală.

Scorpion

Predispoziţie către flirt şi joc, curiozitate, deschiderea spre nou. Venus îndeamnă la noi experimente şi descoperiri în exprimarea sexualitatii, te ajută să pui în valoare atributele feminităţii dacă eşti femeie, sau ale masculinităţii, dacă eşti bărbat, te ajută să exersezi arta amorului şi speculaţiilor.

Săgetător

Munca intelectuală este favorizată, precum şi tot ceea ce ţine de comunicare, fie ea scrisă ori verbală. Financiar, atâta timp cât îţi gestionezi inteligent resursele, nu ai de ce să te plângi. Problemele apar numai dacă visezi la chilipiruri sau scheme de îmbogăţire rapidă.

Capricorn

Ai în minte câstigul sau rezolvarea unor probleme băneşti. Vei investi ceva mai mulţi bani în imaginea ta, în aspectul exterior, pentru a pătrunde în cercuri elevate. De asemenea, s-ar putea să ai un succes socio- profesional care să-ţi aducă şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale.

Vărsător

Perioada Berbecului vă determină să aduceţi schimbări în relaţia cu cel pe care îl iubiţi. Este posibil să apară situaţii care pot fi rezolvate doar prin dispute. Cerul e cu ochii pe voi susţinând mereu latura umană a realităţii. La un nivel mai profund este problematica integrării în universul spiritual şi a acelor inamici care sunt ascunşi în propria noastră fiinţă.

Pești

Venus te face să visezi, să te scufunzi în sentimente ca în apele calde ale unei mări exotice, să trăieşti ca în vis. Expresia “beat de fericire” trebuie să fi fost inventată sub un astfel de aspect astral. Se poate să-ţi găseşti sufletul pereche, să ai parte de o întâlnire cu puternic impact emoţional.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Întâlnirile cu impact emoțional definesc multe zodii în această săptămână apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*