Horoscop săptămânal! Leii au de plătit datorii karmice

Berbec

Conjuncţia Soare-Venus este decisă să-ţi aducă ocazii favorabile. Emoţiile tale vor fi influenţate de zvonuri sau tinzi tu însuţi să influenţezi emoţiile altora prin ceea ce comunici. Există disponibilitate, există şi oferte, trăirile sunt intense, Cerul poate gestiona întâmplări cu solutii karmice favorabile.

Taur

Munca intelectuală este favorizată, precum şi tot ceea ce ţine de comunicare, fie ea scrisă ori verbală. Ai şansă la interviuri şi negocieri. Financiar, atâta timp cât îţi gestionezi inteligent resursele, nu ai de ce să te plângi. Interacţiunea cu oamenii este caracterizată de sentimentalisme.

Gemeni

Cu Soarele în casa cuplului, relaţiile sunt, fără îndoială, cap de afiş. Ai o mai mare disponibilitate emoţională, acorzi mai multă atenţie perechii, iar dacă nu ai o pereche, resimţi mai acut singurătatea şi te mobilizezi bine pentru a găsi pe cineva care să ţi se potrivească. Şanse de fericire sentimentală.

Rac

Cu Marte la tine în zodie nu te aştepta la o poveste de amor dulce şi roz! Povestea va fi “condimentată”, nărăvaşă, iar uneori s-ar putea ca situaţia să te depăşească. Şi încă ceva: nu cheltui peste măsură pentru a impresiona! Valoarea eşti tu, iar dacă celălalt nu vede asta, nu te merită.

Leu

Venus, de comun acord cu Soarele îţi hrăneşte aspiraţiile si-ţi scoate în cale circumstanţe favorabile împlinirii lor. Formaţia Soare-Venus din zodia Gemenilor favorizează creşterea popularităţii la Job şi o îmbunătăţire a relaţiilor cu partenerul de viaţă. Marte din Rac poate declanşa datorii karmice.

Fecioara

Venus-mica benefică, planeta iubirii şi armoniei, se va întâlni astral cu Jupiter, aducându-ţi mult farmec, multă putere de seducţie,  multe ocazii relaţionale favorabile. Sub asemenea auspicii iubirea poate apărea oricând iar viaţa de cuplu poate face un apreciabil salt calitativ de suflet pereche.

Balanță

Cuplul astral Jupiter-Venus îţi poate rezerva unele surprize plăcute în materie de carieră. Venus şi Soarele la zenit vă înzestrează cu capacitatea de a analiza corect lucrurile, de a vă manifesta printr-o dinamică amplificată. Apreciaţi obiectiv evenimentele, ştiţi să expuneţi limpede şi pragmatic ideile, casa Europei vi se cuvine.

Scorpion

Există o anumită reţinere metafizică în relaţii, un fel de retragere sau de sfială, născută din faptul că persoana dragă pare să nu îţi dea chiar feed-back-ul pe care ai fi sperat să ţi-l dea. Activităţile de grup, agapele amicale şi ieşirile în societate creează însă circumstanţe relaţionale favorabile.

Săgetător

Venus te învăluie cu un nor de dorinţă şi senzualitate, iar disponibilitatea ta amoroasă este foarte accentuată. Atragi, seduci, te laşi atras(ă) sau sedus(ă). Ca bonus astral marele benefic Jupiter tranzitează zodia Peştilor, reprezintând un context memorabil şi norocos, generând mult optimism.

Capricorn

Cooperarea este cheia care deschide uşi, trambulina care te propulsează spre succes. Nu te poţi plânge că munca este anostă ori banală. Traversezi o perioadă în care trebuie să inovezi, să înnoiesti, să reformezi ceva legat de muncă. Venus îţi amplifică mult deschiderea către Job.

Vărsător

Contactele cu ceilalţi sunt afectuoase, calde, empatice, sexul opus se simte atras de farmecul tău seducător. Este “mâna” lui Venus, planeta dragostei, care trece prin „casa lui Cupidon”. Venus favorizează iubirea, înţelegerea, buna-dispoziţie în cuplu, împăcările şi distracţiile în doi.

Pești

În sectorul “suflet”, în aer pluteşte o stare de aşteptare. Jupiter (Marele Benefic) acum sincron cu Venus în Gemeni îţi va expanda, îţi va colora şi-ţi va împlini orice dorinţă ce trebuie să coincidă cu cerinţele Cerului, cu implicarea ta în lucrarea Ierarhiilor superioare. Jupiter va străluci cu putere în zodia ta, sectorul îngerilor dar şi a prizonieratelor ce ţin cont de o karmă negativă.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Leii au de plătit datorii karmice apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*