Horoscop săptămânal! Leii se dedică muncii cu toată energia

Berbec

Relaţiile de suflet decurg aşa cum îţi doreşti, adică în deplină înţelegere şi camaraderie. Omul de alături nu este obiectul unei pasiuni sfâşietoare, ci un complice, un prieten împreună cu care te poţi deda la fel de fel de ghiduşii. O gaşcă de prieteni, un grup de lucru vă reprezintă aspiraţiile.

Taur

Marte se mai află în zodia ta, împrumutându-ţi din farmecul şi puterea ei de atracţie, oferindu-ţi circumstanţe amoroase favorabile şi netezindu-ţi calea spre fericire. Pentru cariera dvs. profesională, acum este important să consolidaţi relaţiile pe care le aveţi şi să stabiliţi noi contacte bănoase.

Gemeni

Sentimentele izvorăsc din inimă, dar sunt întreţinute de dorinţa de a cunoaşte şi de a împărtăşi cunoaşterea. Puternici stimuli şi cele mai eficiente afrodisiace îşi extrag esenţa din spirit şi intelect. Intelectul se află într-o formă de zile mari şi operezi foarte uşor noţiuni şi concepte sofisticate.

Rac

Se poate să te legeni într-un hamac de iluzii, se poate să ai o realizare sentimentală cât se poate de palpabilă, se poate să descoperi trăiri erotice de o natură aproape mistică. În toată povestea, însă, ceea ce contează este emoţia inefabilă, starea de visare, senzaţia de miraculos, cărări secrete.

Leu

Cu Venus (planeta dragostei) şi Soarele acum în Vărsător, iubirea şi/sau căsnicia sunt subiecte aflate pe primele locuri. Configuraţia astrală ar putea aduce o realizare socială cuplului şi poate fi un semn de succes pentru perechea ta. Te dedici muncii cu toată energia, cu rezultate remarcabile.

Fecioara

Saturn este în casa Job-ului, situaţiile îţi apar în alb şi negru, cauţi absolutul, joci pe mize de genul “totul sau nimic”. Se poate să câştigi. Dar, la fel de bine, te poţi alege cu o înfrângere. Te poţi aştepta la episoade intense, la complicaţii sau oprelişti, ţi-ar fi mai de folos o atitudine flexibilă.

Balanță

Deşi luna Februarie încurajează savurarea plăcerilor, există anumite conexiuni între dragoste şi muncă. Astfel, în relaţia de cuplu se poate pune la un moment dat problema îndatoririlor ce le revin fiecăruia dintre cei doi, sau se poate să-ţi asumi anumite responsabilităţi faţă de cel de alături sau amândoi să vă asumaţi o responsabilitate comună.

Scorpion

Timpul Vărsătorului este orientat către familie, copii. Nevoia de a fi alături de cel drag, de a te oglindi în privirile sale, de a avea confirmări şi feedback-uri este foarte mare. Restul activităţilor şi proiectelor tale se rotesc în jurul acestui punct central, precum se învârt planetele în jurul Soarelui.

Săgetător

Soarele Vărsătorului îţi conferă o anume strălucire, o energie radiantă care îi face pe ceilalţi să se simtă atraşi de tine, să te trateze cu mai multă atenţie şi consideraţie. Lucru valabil, bineînţeles, şi pentru sexul opus. Datorită lui Marte şi Uranus din zodia Taur Job-ul te va solicita mai intens.

Capricorn

Soarele Vărsătorului îţi pune în valoare calităţile, te scoate în evidenţă, te ajută să-ţi exerciţi abilităţile de lider şi organizator. Ambiţiile sunt mari, te mobilizezi exemplar pentru a te situa la nivelul cerinţelor şi pentru a câştiga stima şi admiraţia celorlalţi. Nu te implica în speculaţii, munca e pentru tine.

Vărsător

Jupiter e în preajma seducătoarei Venus, iar tandemul tranzitează casa personalităţii! Jupiter la tine în zodie animă o puternică motivaţie şi dorinţa de afirmare şi eşti gata să lupţi aprig pentru atingerea obiectivelor propuse. În schimb Pluton acum în Capricorn poate declanşa unele datorii karmice.

Pești

Perioada Vărsătorului vă determină să aduceţi schimbări în relaţia cu cel pe care îl iubiţi. Este posibil să apară situaţii care pot fi rezolvate doar prin dispute. Cerul e cu ochii pe voi susţinând mereu latura umană a realităţii. La un nivel mai profund este problematica integrării în universul spiritual şi a acelor inamici care sunt ascunşi în propria noastră fiinţă.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Leii se dedică muncii cu toată energia apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*