Horoscop săptămânal! Lucrurile o iau razna, pentru Capricorni

Berbec

Începe să-ţi sufle vântul în pânze, treburile merg mult mai bine acum cu Soarele prieten din zodia  Leului. Veţi demonstra că ştiţi să vă ocupaţi de familie, dar că sunteţi şi o abilă persoană de afaceri care ştie să negocieze şi să se impună în faţa oricui şi asta cu un singur scop, să fie veselie „acasă”.

Taur

Configuraţia astrală a acestei perioade poate să răscolească trecutul şi să-ţi scoată în cale o fostă iubire. Ți-ar prinde bine o ieşire sau chiar un voiaj mai lung, poţi lucra oriunde în casa Europei în condiţii de maxime avantaje. Uranus pune în prim plan unicitatea voastră  în comparaţie cu ceilalţi.

Gemeni

Eşti într-o formă bună, în general: ai energie multă şi o rezistenţă pe care poţi conta. Venus în zodia prietenă a Racului pune accent pe viaţa culturală sau artistică, pe eforturile îndreptate către acţiunile colective sau care privesc comunitatea. Trebuie însă să fii cu băgare de seamă la felul în care apari în lume: poartă-te echilibrat şi cu diplomaţie!

Rac

Pluto este în zodia opoziţională casa familiei. Pluto are ceva de spus, fixează lupa asupra anumitor aspecte relaţionale sau vrea să-ţi prilejuiască anumite stări, anumite conştientizări. Acum când planeta Venus tranzitează Racul viaţa de cuplu a Racilor capătă un alt relief, o altă dinamică. Este o veste bună, fiindcă Venus aduce armonie, afecţiune şi seducţie în familie.

Leu

Venus, stăpâna inimii tranzitează Racul, casa duşmanilor ascunşi. Soarele la final de Leu determină o prezenţă agreabilă, magnetică, plină de farmec. Nu te aştepta la minuni! Ai răbdare şi înţelegere, fiindcă perioada este trecută şi prin filtrul Cerului, dar poate fi depăşită cu înţelepciune şi umor.

Fecioara

Vibraţional nu ai prea avea de ales, este ca şi când ţi s-ar întâmpla lucruri asupra cărora tu trebuie să fi „ maestrul”, să dovedeşti dinamică şi ambiţie în tot ceea ce faci. Job-ul este obiectivul numărul unu către care îţi concentrezi atenţia şi domeniul care îţi oferă cele mai multe satisfacţii sociale.

Balanță

Nu este chiar cea mai romantică perioadă din viaţa ta, dar având în vedere predispoziţia înnăscută a Balanţelor pentru pace şi înţelegere, probabil că vei şti cum să faci ca să minimizezi inconvenientele. Saturn continuă să îşi impună punctul de vedere în casa familiei, un punct de vedere destul de exigent şi sever, care uneori îţi poate crea impresia că omul de alături este rece.

Scorpion

Relaţiile Scorpionuluilui au o strânsă legătură cu mentalul, cu comunicarea sau cu drumurile. Soarele este bine aspectat şi te poate ajuta să clădeşti solid şi durabil, dar numai în timp şi cu răbdare. Aptitudinile sunt puse în evidenţă la serviciu, acolo unde idei ȋndrăznețe au credibilitate.

Săgetător

Marte în Berbec are idei mai originale şi mai nonconformiste despre dragoste şi despre viaţa în doi. Marte iubeşte independenţa, are nevoie de spaţiu personal şi nu se teme de noile experienţe. Planeta Marte trece prin casa erotismului şi aventurii, aşa că ar putea să-ţi aducă o poveste de amor.

Capricorn

Nu este chiar simplu să gestionezi simultan şi prezenta aprigului Marte în casa familiei. În orice moment poate să apară ceva neprevăzut, iar lucrurile o pot lua razna fără să prinzi de veste. Toată această nebunie, setea de adrenalină ”acasă” poate avea farmecul ei trepidant, înviorător, incitant.

Vărsător

Comunicarea este piatra unghiulară în viaţa de cuplu a Vărsătorului. Ea face şi desface lucrurile, dar tot ea îţi poate juca feste prin prieteni atipici. Ai grijă ce şi cât vorbeşti şi ce scrii în email-uri, SMS-uri. Atenţie să nu te înflăcărezi sentimental pentru ceva înşelător, căci săgeata lui Cupidon ţinteşte.

Pești

Marte e prieten cu Soarele acum în Leu. Pe scurt, așteaptă-te la succes şi realizări, la o creştere a veniturilor sau la alte avantaje materiale, dar şi la cheltuieli pe lucruri ”colorate”. Ocupaţi-vă mai mult de propria persoană, înnoiţi-vă garderoba, amintiți-vă de Cupidon ca un membru al familiei.

Autor: Petru Gheleșian

Articolul Horoscop săptămânal! Lucrurile o iau razna, pentru Capricorni apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*